3 kommentarer.

  1. Borgmesteren i Skive kommune.

Skive Folkeblad 23. maj side 14 ”De, der byder, skal tale dansk”, når kommunen har brug for vare eller en tjenesteydelse. Dette fastslår Borgmester Peder Christian Kirkegaard, der bliver endda stillet krav, fastslår han. Krav om, at kommunikationen foregår på dansk. Det som jeg oplever, og har oplevet som politiker i Skive kommune er, at dette ikke stemme overens med virkeligheden. Og det ved Borgmesteren sikkert godt, men det er jo ikke noget man vil refereres for i avisen. Der er ansatte i de firmaer, som kommunen har lavet kontrakter med, der ikke kan begå sig på dansk. Jeg har flere gange nævnt dette i økonomiudvalget men uden held. Ja, der er endda ledende medarbejder, der ved det, men de vil heller ikke gøre noget ved det, selv om de har det ledelsesmæssige ansvar. Men flot lyder det da fra vores Borgmesters mund. Er der ikke også noget med, at mange uden disse sprogkundskaber, er sluset ind i kommunens ældre pleje?

  • Henry fra Herning.

Du skriver i et nyt læserbrev 23. maj, at du heller ikke havde forventet, at jeg forstod, det du skrev. Hvorfor skriver du så på den måde? Dit første læserbrev var jo henvendt direkte til mig med disse ord ”Erik Mortensen og ytringsfriheden” At det så handlede om meget andet, er jo nok en bevidst handling fra Henrys side.

Du omtalte en idiot i dit læserbrev, det er vi rigtig mange, der gerne vil vide hvem er. Samme idiot, som du kalder vedkommende, har forbrudt sig mod grundloven skriver du, fortæl nu, hvad det er idioten har gjort og hvem det er Og så var der lige det med din konklusion om, at der ikke måtte bruges 40.000.000 kr. når idioten har forbrudt sig mod grundloven, men ellers måtte der gerne. Hvordan skal det forstås? Vi er virkelig mange, der venter på en forklaring.

  • Skive Kommune.

En sag, mellem undertegnede og Skive kommune, der nu snart er 8 måneder gammel, fortsætter Skive Kommune med at modtage henvendelser fra Ankestyrelsen med følgende ordlyd ”Vi beder kommunen om at genoptage sagens behandling og træffe en ny afgørelse om aktindsigt” senest her den 22. maj 2019. Jeg går med den overvejelse lige nu, om jeg ikke burde, for kommunens omdømmes skyld, droppe sagen. Det er ret pinligt for en kommunal administration, at modtage disse irettesættelser gang på gang. De magter det simpelthen ikke i den administration. Hvordan kan ledelsen blive ved med, at se på disse nederlag?

Men det værste er, at jeg ikke er den eneste der bliver udsat for denne slendrian/chikane. Langt de fleste havde for længst droppet deres sag, det lever kommune fedt på.

Jeg har kommunen mistænkt for, at de bevidst prøver, at køre kommunens borger trætte.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *