5 Kommentarer.

Andreas Steenberg-Synspunkt.

Når man læser De Radikales udlændingeordførers opgørelse over hvad indvandringen koster, er det min opfattelse, at han bevidst fører befolkningen bag lyset. Det har han jo også sine grunde til, da de Radikale ønsker det multikulturelle samfund i Danmark. Det er jo fair nok, ligesom det er fair, at jeg og rigtig mange andre ikke ønsker denne udvikling/afvikling af et homogent land.

Men det er ikke fair når, Anders Steenberg ikke vil erkende fakta. Vi har igennem årerne kunne læse om forskellige opgørelser fra bla. Finansministeriet så som ” Bruttoudgifterne til ikke-vestlige indvandring og efterkommer var på 84 milliarder kroner ” ja sådan har det lydt. Alle der bare følger lidt med i denne afvikling af Danmark ser jo med al tydelighed, at der er udgifter som overhovedet ikke kan være med i diverse udregninger. Tag nu bare udgifterne, til nedrivning af flere 100 bygninger i ghettoerne/kalifater, terrorsikring mange steder, koran klodser. Millioner af kroner bliver der brugt til flygtningenes tandlægebesøg. Jeg kunne blive ved med, at finde udgifter, der er afledt af denne indvandring.

Skibet Julie.

Stakkels det ”gode skib ”Julie. Siden formanden for Teknik – og miljø udvalget i Skive kommune Jens Peder Hedevang stod op tirsdag morgen den 30. oktober 2018, er der ikke sket så meget. Kun, at Julie blev fjernet, så udsigten for beboerne ved Krabbesholm ikke skulle se på det grimme syn. Gid, at der var flere af sådanne tiltag fra Skive kommunes side, når det gjaldt andre borgers udsigt. Men kender man èn, som kender èn, ved kommunen, så går det ganske smertefrit i Skive. Nu står stakkels Julie så opmagasineret ved kommunens materielgård. Og for hver dag der går, bliver det dyre og dyre for kommunen, at få det ophugget. Oktober 2018 kr. ca. 25.000 – 27. april 2019 kr. 45.000 + transport. Så Jens Peder Hedevang, du har med dine dispositioner også i dette tilfælde været et dyrt bekendtskab for kommunen.

Skive kommunes hjemmepleje.

Det er ikke første gang, at jeg sætter spørgsmål ved dette. Nemlig, er det rimeligt, at en borger skal kører flere kilometer til et plejehjem for, at få 3 minutters hjælp fra en sygeplejerske, når der alligevel køre en sygeplejerske lige forbi borgernes hjem? Borgerne kan ikke se rimeligheden i dette forløb. Men hvorfor fortsætter det?

Spørgsmål til Skive Folkeblad.

Er det korrekt, at der i pressenævnets vejledning om god presseskik, vejledes om ikke, at offentliggøre meddelelser eller tilkendegivelser om, at en sigtet eller tiltalt er skyldig før en straffesag endeligt er afgjort? Har Skive Folkeblad valgt ikke, at følge denne skik/vejledning, når det gælder Rasmus Paludan? Når man kan læse i Skive Folkeblad, ”Dømt for racisme”.

Skive handel.

Er det rimeligt, at Skive kommune betaler kr. 218.300 om året som tilskud til aflønning af handelschefen? Nej, ikke efter min mening. Og slet ikke når jeg har set hvordan Skive handel brugte lønkronerne på i 2018. Nemlig, at gøre alt for at de kunne støtte udenbys handel. Hvem husker ikke juleudsmykningen?

Citat: ”Nogle gange ser man først det værdifulde i noget, når man mister det. Lad os ikke begå den fejl nu. For hvis vi først taber Danmark, så kommer det aldrig nogensinde tilbage”

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *