En meget svag politiledelse

Danmark har generelt en meget svag politiledelse og indimellem også nogle meget svage betjente.

Vi kan jo begynde med vores egen politikreds. Hvis politiet forlængst havde anholdt »Porschebanden«, så var der mange lokale borgere, der ikke var endt i et kokainmisbrug.

Med tre betjente i Skive Byråd ville det have klædt Skive Kommune forlængst at have slået i bordet overfor den nu afgående politimester, som om nogen nedprioriterede dette område.

Hvis nogen har været i tvivl om, at det danske politi er bange for muslimerne, så er beviset her.

Her i coronatiden gør muslimerne fortsat som det passer dem.

De kan stå skulder ved skulder, 50 personer på en parkeringsplads til fælles bøn, uden at politiet skrider ind med bøder og opløsning af en ulovlig forsamling.

Politiet var sørgeligt fraværende. Selv om politiet i dette tilfælde var bekendt med dette seance, er forklaringen fra fungerende politiinspektør Gert Bisgaard »Desværre kom vi for sent«. »Og kombineret med, at den patruljevogn, der var på vej derud, forulykker, komme vi ikke derud i tide. Det er overstået, da vi kommer frem. Vi skulle have været af sted noget før, og det var en fejl at vi ikke var det«, siger politiinspektøren.

Det er utroligt, hvad politiet bevidst vil gøre/sige for ikke at blive konfronteret med overmagten (muslimerne).

Igen smøres danskerne med en løgn, og problemerne mørklægges til fordel for den totalitære ideologi, den muslimske indvandring.

Hvis dette fortsætter er der kun et at gøre; nemlig at sætte hæren ind for at hjælpe de hjælpeløse politibetjente.

Hvis I, der læser dette, ikke var klar over Mellemøstens ondskab også findes i Gellerupparken ved nettet, så søg på nettet – erikmortensen.dk.

Islam hører ikke til i Danmark, og muslimsk bønnekald bør medføre udvisning.

Danskerne vil desværvre ikke erkende, at denne ideologi æder det danske samfund. Og hvem husker ikke oprøret mod sangen »En ung blond pige«. Mange syntes, det var banalt, men det var endnu et angreb på vores samfund og demokrati.

Nu træder Mattias Tesfaye i karakter. Udlændinge- og integrationsministeren ærgrer sig over, at herboende muslimer vil afskaffe ytringsfriheden. Det havde Socialdemokraterne ikke forestillet sig, da de sammen med alle folketingets partier minus Dansk Folkeparti og senere Nye Borgerlige slog på tromme for Muhamed og bød velkommen til hans mænd.

Efter 40 års erfaringer med muslimsk tilvandring aner regeringen ikke, hvorfor det ikke går, som de havde fortalt befolkningen.

Ministeren siger, at de muslimske diktaturtilhængere »bare skal pakke kufferten«: Hvor vil han have, at de skal rejse hen? Fra den ene danske ghetto til den anden? For hvis han vidste noget om islam, ville han vide, at muslimer aldrig frivilligt opgiver et territorium, som de har erobret.

Tesfaye bringer mindelser om Villy Søvndal,. som sagde, at voldelige indvandrere kunne »skride ad helvede til«. Ingen fulgte desværre denne venlige opfordring.

Og hvad sagde Anders Fogh Rasmussen i 1981: Han sagde ordret, at til alle disse unge fanatiske muslimer, som hader de værdier, det vestlige samfund er bygget op på, er opfordringen klar.: Forlad dog Danmark hurtigst muligt. Rejs jo før jo bedre. Han fik magten, men gjorde overhovedet ikke noget ved det. Der blev ikke strammet op – tværtimod. Det blev ved snakken.

Når vi så ser konsekvensen,af 40 års forfejlet integration med et så dominerende antal muslimer (76 procnet), der ønsker straf for at kritiserer islam, må det konstateres: Disse mennesker med den mørke tro – islam – lader sig ikke integrere.

Danmark skal fortsætte med at være et land, der bygger på et kristent værdigrundlag. Her kan der ikke indgås kompromisser.

Erik Mortensen Kybehuse 153 – 7870 Roslev. Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/NyeBorgerligeiSkive/

https://nyeborgerlige.dk/