Åbner Danmark nu?

Følger vi alle de råd og vejledninger, der nu bliver givet os, så er der en chance for, at vi er på vej mod normale tider igen, men jer har mine tvivl.

Vi har i Danmark områder, de såkaldte kalifater (områder for muslimer) de skal nok selv bestemme hvordan de vil opfører sig. Vi andre etnisk dansker er overvåget af myndighederne, det gælder ikke i disse områder. Ikke engang politiet har noget at gøre der, men det er der jo stadigvæk et flertal i Danmark, der vil acceptere. Så Statsministerens opfordring ”Situationen kommer til at stille kæmpe krav til os alle” vil ikke blive efterlevet i disse områder. Parallelsamfundet lever i bedste velgående. I mellemøstlige fødevare-bazarer, er livet som det plejer, det er jo dem der bestemmer her. Kunne man bare håbe på, nu da de ikke bliver sendt ud af landet, at de så ville blive i deres ghettoer. Men nej, deres religion siger dem noget andet. Og som noget nyt kan de nu endnu engang sidde og grine af os ”skaffedyr” Et kæmpe flertal, minus Nye Borgerlige, vil forhøje kontanthjælpen til en gruppe indvandre fra ikke-vestlige lande med gennemsnitlig 3.900 kroner om måneden, ja, selv Dansk Folkeparti kan ikke se det forkerte i det.

   Hvor er det hyklerisk, når man nu kan læse, at personer der elsker det globale og elsker den tilstrømning af muslimer til Danmark, nu ikke engang vil erkende, at ovennævnte er en vigtig faktor. Tænk, hvis vi ikke havde alle disse problemer med musslimerne, og ikke havde den årlige udgift til disse mennesker på mange milliarder kroner.

   Det viser sig nu i disse tider, at det nationale alligevel er i høj kurs for danskerne. Husk det til næste folketingsvalg. Jeg vil ønske, at denne, godt nok triste corona krise, kan være en øjenåbner for mennesker som Stinne Bosse og ligesindede, der hellere ser den nationales hæl end dens tå.

Erik Mortensen

Medlem af Nye Borgerlige.

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.