Afghanistan

Afghanistan viser igen, hvad journalister og politiker ikke vil indrømme. At Islam ikke vil demokrati og frihed, Islam er Islam. Om Islam på lang sigt bliver Danmarks undergang som et godt og homogent, land vil kun fremtiden vise. Personligt tror jeg, at det vil ske, når jeg ser den førte politik, ikke alene Danmark men også mange andre europæiske lande vil blive total forandret. Årsagen er den meget slappe og alt ødelæggende politik, der er blevet ført i Danmark og i EU. De løsninger flertallet i det danske Folketing kommer med er langt fra nok.

Hvad ser vi i disse svære timer, hvor mennesker der skal væk fra Afghanistan? Statsministeren og Forsvarsministeren fester løs til en koncert i Odense, det er virkelig respektløst. Udenrigsminister Jeppe Kofod har ikke passet sin vagt i denne svære tid, det var som om, at Taliban ikke havde taget Kofods ferie med i Deres planlægning, total fiasko også for ham.

Mange soldater dræbt, mange milliarder kroner tabt i Afghanistan, alt sammen er nu tabt på gulvet. Og for mig er det ikke nogen trøst, at Osama bin laden blev dræbt. Islamiske terroristerne vil forsat blive udklækket verden over til skade for den vestlige verden. Indsatsen i Afghanistan har været spild af tid og kræfter. Amerikas præsident udtaler, Taliban har ingen chancer med Afghanistans kæmpe hær på 300.000 veluddannede soldater, den mand evner ikke jobbet som præsident med en sådan udtalelse, når vi nu alle ved, hvad der er sket.

Hvem i Danmark frygter ikke muslimsk indflydelse i dansk politik?

Erik Mortensen

Spidskandidat for Nye Borgerlige