Afgørelsen i pressenævnet.

Afgørelsen fra pressenævnet har jeg det egentlig godt med. Jeg er nemlig af den opfattelse, at ytringsfriheden skal have meget vide rammer. De der kender mig, eller bare har stiftet bekendtskab med mig, vil nikke genkendende til dette. Men hvorfor så klagen til pressenævnet? Fordi jeg læser ordvalget i det omtalte læserbrev, som nogle beskyldninger, jeg ikke vil accepterer. Det er der så andre myndigheder, der vil tage sig af. Det er jo klart, at når selve politiet skriftligt oplyser mig om muligheden for, at sende en klage til pressenævnet, så vurderede jeg ud fra det ordvalg, der var benyttet, at det nok var det bedste. Hvis denne opfordring ikke var kommet til mig, var der sikkert ikke blevet sendt en klage til pressenævnet. Dette skal på ingen måde opfattes som en negativ kritik af politiet, det får de som rigeligt af i forvejen. Nej, det får de fra min side kun tak for.

   Der var selvfølge også flere oplevelser, der fik mig til at klage, bla. alle de negative oplevelser jeg har haft med Skive Folkeblad, når det gjaldt om, at får rettet i mine egne læserbreve, tilmed, når Skive Folkeblad ikke bemærker redigeringen. Det får en til at tænke ”Hvorfor mine læserbreve? Og så ikke det omtalte læserbrev?” Men det har Skive Folkeblad sikkert en grund til. Jeg ved det ikke, men jeg undre mig.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *