Aftalen med Limfjordens Hus. Kommentar til beskyldninger fra Daniel Justesen

Kommentar til beskyldninger fra Daniel Justesen, forpagteren af Limfjordens Hus. Læserbrev 29. august.

Det læserbrev var der ikke meget ”kød på” kun 3 ting kommenterer du Daniel. Du skriver med andre ord, at jeg er fuld af løgn. Er det, at være fuld af løgn, når jeg siger sandheden omkring hele det cirkus der er omkring a/s Limfjordens Hus? Som du og andre kunne læse i mit fyldestgørende læserbrev her i avisen den 27. august. Jeg fastholder hvert et ord der er skrevet? Er det en løgn fra mig når jeg skriver, at Skive kommunes turister ikke får den daglige mulighed for turistinformation, som kontrakten klart siger? Du giver selv svaret i dit læserbrev. Du indrømmer, at der ikke, i de alt for få dage du har åben om året, er en bestemt åbningstid for turisterne/samt brug af offentlige toiletter. Januar og februar er total lukket. Når en turist vil søge på nettet om åbningstider hos Limfjordens Hus kan de læse, åbner kl. 12.00. er det løgn? Du vil vel ikke have at turisterne skulle vide, at det var en fiskeforretning de skulle søge efter for at finde dens åbningstider? Er det også løgn, at der under Glyngøre Turistinformation kan læses ”ubemandet information”? Har du læst læserbrevet i Skive Folkeblad den 28. august? Her kan du læse, hvordan en person har oplevet turistinformationen hos Limfjordens Hus, er det også løgn det vedkommende beretter? Jeg syntes, at du med dine udokumenterede beskyldninger, ikke skal have en eneste stjerne for dit læserbrev. At du måske får 3 stjerner for din mad er dig kun vel undt. Kommune har for længst udtalt, at det er kommunens hensigt, at følge op på, at offentligheden i fremtiden modtager de aftalte ydelser. En indrømmelse der vil noget. Men den opfølgning har heller ikke fundet sted.

Ankestyrelsen har udtalt: Kravet om økonomisk forsvarlighed gælder også, når en kommune er part i privatretlige kontraktforhold. Det betyder bland andet, at kommunen er forpligtet til at kontrollere, at den modtager de aftalte ydelser, og at kommunen skal hæve en kontrakt, som misligholdes, hvis det må anses for økonomisk uforsvarligt ikke at gøre brug af en hæve adgang citat slut. Kommunen har for længst kunne gøre brug af § 10 i den underskrevne kontrakt. For her er om noget tale om misligholdelse af en kontrakt.

Jeg vil selvfølgelig ikke love dig, at ordet Limfjordens Hus ikke mange gange fremover vil blive brugt i mine læserbreve. Det er jo heller ikke ord, du har patent på, glem ikke det. Jeg er godt klar over, at der er ganske få borgere i denne kommune, der mener, at der er skrevet nok om denne sag. De mennesker med dette syn på sagen, har jeg også talt med. Det viser sig hver gang, at det er mennesker der kender personer, med tilknytning til Limfjordens Hus. Men langt de fleste er simpelthen bare uvidende omkring den indviklede sag, hvis du mener, at det har været dårlig reklame for Limfjordens Hus og dig. Til det har jeg kun at sige, det kan du takke bla. formanden for Limfjordens Hus, Jens Jørn Justesen og Skive Kommunes borgmester Peder Chr. Kirkegaard for. Ja for den sags skyld hele byrådet.

Erik Mortensen – Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev

 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *