Anders Bøge har ikke ret.

Anders Bøge – SF har ikke ret, når han postulerer, at integration og hjemsendelse af flygtninge ikke kan harmonerer sammen. SF er blandt de partier, der absolut ikke ønsker et Danmark uden indflydelse fra Islams lovreligion, derfor dette postulat. Hvis SF og andre ikke vil se beviserne, for at det kan lade sig gøre, på min personlige blog Erik-Mortensen.dk, så kan de læse det samme, hvis de søger på oplysningerne under Greve Kommune. Jeg har nævnt det før og gør det gladelig igen, det handler om politisk vilje. I de 8 år jeg var medlem af Skive Byråd (fra 2010 og til og med 2017), Anders Bøge postulerer, at det er 10 år. Igen en fejl fra hans side. Da var der absolut ikke behov for at lave et fælles integration- og hjemsendelse forslag. Men det er der nu, fordi flertallet i Folketinget ikke som lovet, ville gøre alt for af få flygtningene sendt hjem.

Sluttelig kan jeg oplyse dig om, at Skive Kommune modsat dig, trods alt har påskønnet mit politiske arbejde.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

PS.

I skrivende stund kan jeg konstatere, at politiet er i gang med, at efterforske en sag om hærværk på gården Hestehave ved Spøttrup. Det kommer desværre ikke bag på mig, at folk der ikke forstår det danske demokrati tager sådanne beskidte metoder i brug. Jeg selv, som heller ikke er bange for at bruge min ytringsfrihed, har i meget mindre udgave mærket chikane bla. i form af beskidte breve fra ”tøsedrenge”. Mennesker som sikkert kender mig, men ikke tør konfronterer mig med deres meninger. Det er og bliver nogle usle personer. Vi der tør, at bruge vores ret til ytringer, vi skal fortsætte med det.