Badestrande i Skive kommune

Er Skive kommunes 199 km. lange Limfjordskyst ikke tilstrækkeligt? Åbenbart ikke. Ej heller de 1.561 større eller mindre søer der findes i kommunen. Hvilken af søerne er den næste der skal have tilført sand fra Vesterhavet og gjort til kommunal badesø?

Skive kommune har officielt 16 børnevenlige badestrande, derudover er der badestrand godt betalt af Skive kommune, skjult godt og grundigt for alle andre, end de mennesker der lige nøjagtig bor i nærheden. Muligheden for at hoppe i bølgen blå er max 12 kilometer i fugleflugtslinje. Så hvorfor en ny badesø i Skive, til en udgift tæt på 1½ million kroner? Og så så tæt på blandt andet badestranden ved Strandtangen.

Når jeg læser byrådsmedlem Per Jeppesens, valgt ind for Skivelisten, indlæg i Skive Folkeblad, så vil han ikke anerkende, alle de fejl der er begået i denne sag inden åbningen af badesøen. Per Jeppesen er om nogen glad for denne sø. Det er i dette område hans vælgere bor, vælgere/indvandre, som han også arbejder med til dagligt i hans kommunale jobs, så han er en glad mand. Per Jeppesens ros til den kommunale stadsgartner forstår jeg godt, aldrig vil du høre kritik af kommunens embedsmænd fra hans mund.

Der er ikke nogen tvivl om, at Per Jeppesen har dem meget at takke for. Per Jeppesen er meget stolt over, at et samlet byråd i september 2020 reagerede med mindre snak og mere handling, vupti blev der fundet et beløb på knap kr. 900.000 til at starte sø projektet. Ærgerligt at der ikke i samme ombæring kunne findes kr. 15.000 til et par nye handicapsko, som en borger har fået afslag på, dette interesserer åbenbart ikke byrådet og slet ikke Per Jeppesen.

Formanden for teknik og miljø Jens Peder Hedevang, vil nu skrive til forvaltningen om at se på alle de kritik punkter der er rejst i diverse læserbreve bland andet af Palle Christensen. Hvor ofte har formanden ikke i denne avis måtte beklage for dårlig arbejde/planlægning til store ekstra udgifter for kommunen? Har byrådet nu husket at afsætte penge til vedligehold af denne sø? Søen vil sikkert kræve et noget større beløb i vedligehold end de andre børnevenlige strande. Hvor børnevenlig er egentlig denne badesø sammenlignet med de andre 16 børnevenlige badestrande i kommunen?

Erik Mortensen Spidskandidat for Nye Borgerlige