Bange?

Jeg indrømmer gerne, at jeg er bange for fremtiden for mine efterkommere. Jeg er også bange for, hvor jeg færdes. Jeg gør ikke som feks. Statsministre og lignende ”kloge” folk i gennem tiden, har fortalt os, efter diverse angreb fra muslimerne verden over. Nemlig, at vi ikke skal bøje nakken og ændre levevis. Hvordan kan man tro, at man kan leve som før, når man har mistet én eller flere af sine kære. For dem, vil livet være forandret for altid. Jeg nægter, at bøje nakken for disse muslimer med deres ondskabsfulde religion. Men hvor jeg færdes i verden, tænker jeg meget over.

   Mener Statsministeren og andre ”kloge” folk stadigvæk dette? Vil vi igen høre fra Dem om, at vi ikke skal ændre adfærd? Hvis de fortsætter med, at benægte faren ved den muslimske invadering, så er det min påstand, at de med dette, er medskyldig i, at mennesker bliver dræbt af muslimerne. Jeg kan godt se, at det er svært for Statsministeren og stort set resten af Folketingets partier, at indrømme, at den fejlslagende indvandrings politik er skyld i meget ondt her i Danmark. De burde sige undskyld til det danske folk.

   Jeg vil tillade mig, at citerer Michael Dyrby, ansv. chefredaktør på BT citat start: Paludans demonstrationer og ikke mindst de voldelige optøjer har endegyldigt sikret, at integration og udlændinge kommer på valgets dagsorden. Skønt statistik efter statistik viser, at det går fremad med integrationen, er det en sandhed med modifikationer. De mange unge mænd vil hellere brænde byen af for Koranen end for den danske grundlov. Vores samfund og vores idealer har ikke prentet sig ind hos dem, skønt de er født og opvokset her. Det er svært at finde nogen partier, der har konkrete bud på en løsning på dette problem ud over at sende dem hjem. Men de er hjemme, og hvad så? citat slut. Alle burde have vidst, når først muslimerne fik det dansk pas, ville det blive svært, at komme af med dem. De mennesker der sagde og advarede mod dette for år tilbage, blev i den grad kanøflet af ”eliten” og den danske presse.

   Muslimerne gør i dag, lige nøjagtig som det passer dem. Får de ikke lov, gennemfører de deres forehavende med vold og magt. Man kan læse, at Københavns politi nu er sunket så dybt, at de uden om alle regler, vejleder Hizb ut-Tahrirs ikke godkendte vagtpersonale/tryghedspersonale.

   Som person er jeg, modsat socialdemokraten Trine Bramsen og andre på venstrefløjen, en elsker af den totale ytringsfrihed. Så længe man ikke overtræder loven, har man ret/krav til den samme beskyttelse som alle andre. Man kunne spørge om, hvorfor skal en erhvervsdrivende give op fordi muslimer øver grov chikane mod forretningen? Er vi så ikke derhenne, at militæret må overtage mange flere vagt opgaver fra politiet end de allerede har på grund af faren fra muslimerne?

Jeg ved da godt, at det ikke er et kønt syn, at se militæret stå på vagt i de danske gader. Men hellere det end at muslimerne skal overtage styringen. Ole Dall Skive Folkeblad har fuldstændig ret, når han i hans leder 23. april skriver følgende: ”Men desværre tegner der sig et mønster om stadig mere målrettede angreb og forfølgelse af kristne i store dele af den muslimske verden” Så er spørgsmålet fra mig, hvornår bliver Danmark en del af den muslimske verden? Når det sker, så ved vi allerede hvad der venter os og vore efterkommere.

Citat: ”Islam er grunden til, at byer plastres til med koranklodser, og at selve skoene nu skal af i lufthavnene”

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *