Berettiget kritik.

Kritikken af det siddende byråd vælter frem, ikke alene fra undertegnede, selv fra personer der stiller op til den kommende kommunalbestyrelse for partier, der i dag allerede er repræsenteret i Skive Byråd, så noget må der jo være om kritikken.

Byrådsmedlem for Venstre Morten Enggaard mener, skal der kritiseres så er det alle Byrådsmedlemmer der skal kritiseres og ikke et enkelt medlem, som feks. Niels Ole Damgaard. Magen til vrøvl skal man dog lede længe efter, når en formand som Niels Ole Damgaard endnu engang svigter sit ansvar som formand, skal kritikken selvfølgelig rettes mod ham. Kritikken mod andre medlemmer kan så bagefter rettes mod de politikere, der ikke tager initiativ til at få rettet op på den meget dårlige sagsbehandling, der foregår i Skive kommune.  Mange borger føler sig virkelig svigtet. Niels Ole Damgaard har bare en anden opfattelse, så bedre sagsbehandling skal borgerne ikke vente sig fra hans side.

 Var der ikke noget om kritikken, havde Borgmesteren forhåbentlig været på banen, men denne Borgmester er tavs som graven.

Erik Mortensen

Spidskandidat for Nye Borgerlige