Byrådsmødet 24.11.2020

Hvordan kan Skive kommunes politikere være tilfreds med økonomisk overskud? Vel viden, at der er mange borgere, der ikke får den fornødne hjælp? Er de overhovedet ikke klar over, at der er mennesker, der ikke får den hjælp de fortjener og har krav på i Skive kommune?

Hvor er det beskæmmende, at høre den ene politiker efter den anden rose forvaltningen, fordi de ikke har brugt de penge, som de burde til vanskelige stillede mennesker i Skive kommune. Mange gange har det drejet sig om småpenge for kommunen, penge som ville have gjort hverdagen bedre for den der ikke fik det de søgte om. Jeg forventer selvfølgelig, at byrådsmedlemmerne er klar over, hvor der gives afslag og med hvilken begrundelse. Byrådet vil hellere beholde pengene end hjælpe de borger, der har sat Deres lid til Dem. Afslag på afslag fra sagsbehandlerne i håbet om, at borgerne ikke orker at kæmpe videre.

Hvorfor mon indbygger antallet er faldet med 1000 indbygger på bare 3 år I Skive kommune? Kan det skyldes, at der ikke er nogen, der vil flytte til en kommune med så ringe forståelse for de svage?

 Erik Mortensen

Spidskandidat for Nye Borgerlige.