Danske tilstande.

Skive Folkeblad forklarer i lørdags avisen, hvordan tilstanden er i Sverige, når det det gælder situationen omkring Sveriges udlændingepolitik. Der bliver nævnt, at det skyldes, at svenskerne er blevet fanget af en naiv udlændingepolitik. Skylden har de traditionelle svenske partier og i øvrigt store dele af den svenske medieverden.

   Skive Folkeblad har fuldstændig glemt, at fortælle sandheden omkring de danske forhold igennem mange år. Hvem husker ikke politikeren Mogens Glistrup? Og den modbydelige omtale og behandling han fik. Dansk Folkeparti fik samme omgang og ikke at forglemme Nye Borgerlige og Stram Kurs. Alle medier ville/vil ikke røre ved dem med en ildtang. Så kære danske medier, I er om nogen skyld i, at vi i dag, her i Danmark, langt fra har løst opgaven. Og opgaven bliver heller ikke løst. Vi må som danskere indordne os under andre økonomiske og sikkerhedsmæssige forhold, og det kan vi, ud over medierne, takke de gamle dansk forstokkede partier for. Selv i dag fortæller medierne ikke hele sandheden om den forfejlede flygtninge- indvandrings politik, som startede 1983. Mener Skive Folkeblad, at Danmark har styr på denne politik? Ja, så fortsætter de med ikke, at fortælle danskerne sandheden. Den politik på området der i dag gøres til den rigtige politik, var den politik de danske politiker og medier gjorde alt for ikke at fremhæve. Man leflede for de såkaldte politiske korrekte/vemligboer. Mange danskere skulle så meget igennem, fordi de fortalte om de konsekvenser, der nu har vist sig, at blive virkelighed. Selv i dag er der politiker fra de gamle partier, der helst ikke vil omgås politiker, der fik ret i deres flygtninge politik. De er måske flove over den behandling de gav/giver politiker fra feks. Fremskridtspartiet og senere Dansk Folkeparti/Nye Borgerlig? Er der så håb forude for Danmark? Nej desværre, og slet ikke når man læser Venstres nye formand Jakob Ellemann-Jensens tale fra deres landsmøde. Citat start ” Det giver anledning til dyb bekymring, at der er nogen i Danmark, der tilsyneladende mener, at man skal udvise mennesker alene på grund af deres tro. Som udsendt soldat har jeg set, hvad etnisk og religiøs opdeling kan betyde. Sådan skal Danmark ikke være” citat slut. Ikke være? Sådan er det, og der bliver mere og mere med de politikere der i dag leder landet. Ellemann har på ingen områder set skriften på væggen, han går i Lars Løkkes fodspor. Vil nogen politiker fra Folketinget garantere mig, at den ondskabsfulde religion Islam ikke nogen sinde får indflydelse på min og min families hverdag feks. igennem politiske indgreb? Nej, for med den udvikling der er sat i gang, er det bare et spørgsmål om tid, inden danskerne får det at føle.

Skive Folkeblad kommer i artiklen lige omkring ”Porsche-banden” hvor de er meget stolte over, at de sørme godt vil fortælle hvilken fremmed herkomst disse modbydelige medlemmer har, men hvilket land kommer de så fra? Sørgeligt, at de ikke for længst er blevet pågrebet. Men det er klart, når politiet gang på gang bliver jaget væk af disse mennesker, så sker der jo intet. Tænk hvor mange der kunne have undgået købet fra disse mennesker. Når Skive Kommunes 1. viceborgmester socialdemokraten Peder Christensen der til daglig er politiassistent, kan udtale, Skive er næppe hårdere belastet end andre byer, når det gælder misbrug af kokain, bliver man helt ked af det. Det er jo et tegn på, at intet af det forebyggende arbejde som bla. politibetjent/byrådsmedlem for venstre Peter Hahn er involveret i, ikke har virket.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.