Danskere gider ikke arbejde

Disse ord kommer fra Venstres byrådsmedlem Goska Rasmussen fra Glyngøre. De faldt i forbindelse med byrådsmødet i sidste uge, https://skive.kommune-tv.dk/watch/4148/259 punkt 4, behandling af kommunens integrationspolitik. En anden politiker nemlig Peter M. Vestergård fra DF fik en reprimande af Borgmester Peder Chr. Kirkegaard, for en, i Borgmesterens øjne upassende kommentar, der ramte Goske Rasmussen. Jeg kan nu både se og høre, at den Borgmester ikke er blevet bedre til at lede et byrådsmøde, siden jeg selv var til stede. Partifælden Goska Rasmussen kan åbenbar få lov til, at kalde danskerne dovne, uden indgriben fra Borgmesterens side, han er så enig med Goska Rasmussen i det. Heller ikke én af de andre 26 medlemmer formåede sig til at gribe ind for denne tilsvining af danskere. Hvor lavt kan disse lokale politikere dog synke, når deres landsmænd bliver svinet til?

Goska Rasmussen skylder alle de danskere en undskyldning, som hun her har beskyldt for at være dovne og ikke gide arbejde. Det er ganske usmageligt, at Goska Rasmussen med dobbelt statsborgerskab og som nydansker straks beskylder det arbejdssomme danske folk for at være dovne og u arbejdsvillige. Goska Rasmussen opfører sig lige akkurat som de muslimer, når først de har fået et dansk pas, så skal de nok vise danskerne, hvem der kommer til at bestemme. Hvad er det man siger ”Hvad hjerte er fuld af, løber munden over med” Dette passer lige nøjagtigt på Goska Rasmussen fra Østeuropa.

De mennesker, som Goska Rasmussen opfatter som dovne, det er danskere, der ikke vil og i mine øjne heller ikke skal tage de jobs i bla. servicefagene. Mennesker, primært fra Østeuropa, der kommer til Danmark, for at arbejde men i rigtig mange tilfælde bliver behandlet som skidt. Unge piger der gør rent, bliver hurtigt nedslidte, men arbejdsgiveren har nok at tage af, så bare ud med de nedslidte. Mange andre fra samme områder bliver groft udnyttet, af flere af de vælgere som Venstres mandater bygger på i Skive Byråd. De bliver tilbudt arbejde, på vilkår, der er samfundsundergravende. Dobbelt arbejdstid til den halve løn.

Rengøringsopgaver der i dag bliver udført for Skive Kommune, bliver udført af personer, der kommer øst fra. De arbejder mere end de skal, uden løn, for at tækkes arbejdsgiveren, der så kan beholde arbejdet hos Skive Kommune. Skive Kommune vender totalt det blinde øje til. De regler der er for et sådan stykke arbejde, var der også, da jeg sad i Byrådet. Reglerne var/er Niels Ole D. Nielsen og alle andre bedøvende ligeglade med, bare det var/er billigt nok.  Socialdemokraten Niels Ole D. Nielsen har, som leder i Skive Kommune, det meget tæt inde på livet og om nogen burde han gribe ind.


Erik Mortensen, Nye Borgerlige : Kybehuse 153 – 7870 Roslev.