DF`s Tom Bøgholm skyer ingen midler

Hvis ikke jeg havde forladt DF for 4 år siden så ville den sammenspiste DF bestyrelse med Tom Bøgholm Pedersen i spidsen havde forladt bestyrelsesarbejdet, jeg valgte at trække mig. Set i bagspejlet var det en klog beslutning af mig, når man nu ser hvordan Tom Bøgholm opfører sig, nemlig som en gøgeunge.

Kan han få førstepladsen på listen til det kommende kommunevalg så er han også klar til at dolke Deres spidskandidat Peter Mousten Vestergaard. Og det samme ville han sikkert også have gjort mod DF’s frontfigur igennem mange år Preben Andersen. Hvorfor mon Preben Andersen lige pludselig blev så hurtig rask? Kunne det tænkes, at han og andre kunne se, at det som DF havde lavet aftaler om i kommunalbestyrelsen lige pludselig blev vendt på hovedet af Tom Bøgholm Pedersen, det var heldig for DF, at Tom Bøgholm Pedersen fik så kort et besøg som byrådsmedlem. Man går ikke ind som vikar for Preben Andersen og opfører sig som Tom Bøgholm Pedersen gjorde. Måske var det derfor det hele fik så brat en ende?

Den måde som Tom Bøgholm Pedersen agerer på, passer DF ham sikkert rigtig godt, han kan nu både være formand og kasserer i DF`s lokalforening med ca. 55 medlemmer. Når jeg læser om Tom Bøgholms Pedersens lokal politik så ligner det en politik der gerne skulle tilgodese hans kones arbejdssituation inden for det kommunale, hvor også Tom Bøgholm Pedersen selv er ansat. Sådanne eksempler inden for det kommunale findes der talrige af.

Som byrådsmedlem for DF må det ikke være nemt, at have en lokal bestyrelse der gang på gang undsiger den politik DF fører i byrådet. Spændende bliver det, at se hvor DF’s stemmeslugere Preben Andersens stemmer vil havne denne gang.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige Skive