En ankesag, mod Skive kommune.

En sag mod en kommune skulle ikke give de store problemer, men, ak og ve. Når jeg som borger føler, at Skive kommunen ikke opfører sig, som de burde efter gældende love og regler, har jeg en ret til, at klage til feks. Ankestyrelsen. Men noget der burde være lige efter bogen, feks. at følge spillets regler, evner Skive kommune desværre ikke i denne sag, bevidst/ubevidst??. Jeg ved, at der er borger (anonym henvendelse) i denne kommune, der mener, at man ikke sådan skal være efter ens kommune, og at de skal have arbejdsro. Disse synspunkter vender jeg på et senere tidspunkt tilbage til. Hvis man nu forestillede sig, at kommune evnede, at føre en ankesag, ville alting glide meget nemmere.

   I den konkrete sag, som nu efter et halv års tid, endnu ikke har fundet sin afslutning, er status, at Skive kommune indtil nu, flere gange, er blevet bedt om at se på sagen igen, det har Ankestyrelsen pålagt dem. Jeg har en fornemmelse, der siger mig, at de forskellige ansatte hos Skive kommunen der har været inde over denne ankesag, alligevel ikke har forstået situationens alvor. Skive kommune er på det sidste blevet bedt om, at præciserer over for mig, hvor i den store papirdynge, jeg skulle kunne finde de svar, jeg efterspørger. I den store papirdynge er der flere dokumenter med forskellige dokumentnumre, numre som passer til de enkelte stykker papir. Når så Skive kommunes Sekretariatschef/chefjurist i et brev til mig skriver, at jeg kan finde det jeg søger/mangler i dokument nr. 2018-217 022 og dokument nr. 2018-261 259, som jeg skulle have modtaget. Ja, så går jeg selvfølgelig i gang med at lede efter disse numre, men uden held. Så er det jo klart, at der kan komme en lang og opslidende korrespondance ud af en sådan sag. Mange ville for længst have smidt håndklædet i ringen. Men, med de tilbagemeldinger der indtil nu er kommet fra Ankestyrelsen, giver mig troen på, at Skive Kommune på et tidspunkt kan henvise mig til de dokumenter/dokumentnumre, jeg har efterspurgt.

Aldrig nogen sinde har Skive kommune kunnet/ville sende mig de dokumenter de selv henviser til. Altså dokumenter med de dokumenterede dokument numre. Det sidste de så lige har gjort er, at de stykker papir, jeg nu har modtaget utallige gange, dem kalder de så bare lige nr. 2018-217 022 og nr. 2018-261 259. Den fremgangsmåde er efter min opfattelse meget amatøragtigt. Hvad der gemmer sig bag de rigtige dokumenter, med de rigtige numre påført, vil kun tiden vise.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile -7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *