Svømning kun for indvandrepiger?

Det kommer overhovedet ikke bag på mig, at netop i Skive Kommune skulle der oprettes et sådan hold, for religionens skyld. Endnu et knæfald for en kvindeundertrykkende religion. Skive Kommune er på flere måder et omdrejningspunkt for denne religion, der ikke ønsker danske værdier. Imamen der prædiker ondskab over danskerne, indvandre drenge der tyrannisere etniske danskere, jo de skal nok bestemme, hvad der skal gå godt eller skidt i Skive. Med et usynligt Byråd får de lov til stort set alt. I dette tilfælde med opdelt svømning kunne byrådet sætte hælene i. Ingen offentlige midler skal bruges til noget så kvindeundertrykkende som dette, og som i den grad modarbejder integrationen. Kommunen valgte derimod knæfaldet og undergivelse.

Vores nye Statsminister fra Socialdemokratiet Mette Frederiksen har samme holdning som jeg, der stemmer på Nye Borgerlig, nemlig, ”Jeg er så meget imod kønsopdelt svømning og tonede ruder i svømmehallen”.

Skulle indvandrepigerne få lært at svømme, ja så får de ikke glæden af at svømme ved de danske strande, synd for dem. De ville ikke komme til at opleve Skive Kommunes dejlige badestrande, hvor etnisk dansker sammen kan boltre sig i bølgen blå. De vil blive henvist til, at skulle sætte sig i sandet og betragte andres fornøjeligheder, for de må jo ikke bade sammen med drenge og mænd. Alle på stranden skal så, som noget nyt, nyt fordi det er noget, der er fulgt med muslimerne til Danmark, finde sig i, at blive terroriseret af uopdragne, primært muslimske drenge og mænd, der i den grad har fået en dårlig opdragelse, set med danske øjne, af deres forældre, via deres religion.

PS. Jeg undre mig over hvordan den nye undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil kunne blive sikkergedsgodkendt. Var det ikke hende der lukkede ”maling kasteren” ind i folketinget? Det næste kunne være en terrorist, jeg spørger bare.

Rystende er det, at 77 % af muslimerne i Danmark mener, at Koranens anvisninger skal følges fuldt ud. Man bør indse, at migranterne ofte lever i parallel-samfund i Danmark med helt andre værdier, normer og religioner. De lokale befolkninger har i betydeligt omfang ingen integration med de invaderende styrker – udover på bistandskontoret og fængselsvæsenet, og når de radikale skal kapre stemmer op til valgene. De 34 milliarder der tales om, som indvandringen koster, er nærmere 100 milliarder når det hele tælles med.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *