Endnu et svigt fra lokal politikerne

Når selv en Socialdemokrat, der ønsker en plads i det nye byråd i Skive kommune kan se, at sagsbehandlingen ikke fungerer i Skive kommune, vedr. afslaget til den 18-årige Nathalie Jensen, der ønskede sig en uddannelse på AspIT, så må der være noget om den kritik, der har været i diverse læserbrev bla. fra Nye Borgerlige. Og som endte godt for Nathalie Jensen. Politikerne har også i denne sag virkelig svigtet.

Sagen er endnu et eksempel på, at sagsbehandlingen i Skive kommune ikke har den fornødne ekspertise på flere områder. Der er i utallige læserbreve blevet gjort opmærksom på helt urimelige afgørelser, der har ramt svage og handicappet borger i kommune, alt med det siddende byråds velsignelse.

Byrådsmedlem Elsemarie Trøst fra SF skriver om denne sag ”Så fint at der blev lyttet” Underforstået, at alle de andre urimelige afgørelser, er hun ligeglad med. Elsemarie Trøst, der er nok af tilsvarende sager, som du kan gå i gang med i det ungeudvalg ,hvor du er repræsenteret. Der er knap 500 unge på kanten af arbejdsmarkedet i Skive kommune, et helt urimeligt højt tal.

Ungeudvalget har en særlig opgave i at styrke vilkårene for unge i kommunen i et tværgående samarbejde, fungerer det heller ikke? Nej.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige Skive