Endnu et svigt hos det danske Folketing.

At Folketinget, med de til en hver tid siddende ministre har svigtet totalt, er uomtvistelig. Bare tag skatteministeriet, ja der er næsten ikke et ministerium, der er gået fri inden for de sidste år.

Hvorfor valgte Bjarne Corydon, Henrik Sass Larsen begge fra Socialdemokratiet Margrethe Vestager og Morten Østergaard begge fra partiet De Radikale, at det skulle undersøges hvad SSI (Statens Serum Institut) var værd, vurderingen var ca. 285 mio. kroner. At Danmark ville blive sårbar ved et salg, var politikerne bedøvende ligeglade med. Salget blev gennemført til en Shariasheik, der var/er kendt for at støtte Det Muslimske Broderskab og terrororganisationen Hamaz, som i flere lande er på terrorlisten. Der er og har altid været noget ”ulden” ved Socialdemokraterne og De Radikale, de har en vis form for stor tolerance/kærlighed til muslimerne, det ser man til stadighed også den dag i dag. SSI blev solgt til Shariasheiken for sølle 15 mio. kroner. Så vidt jeg husker, var der en dansk erhvervsmand, der allerede fra starten, da det kom på tale, at frasælge SSI, ville købe, men daværende Sundhedsminister Lars Løkke Rasmussen og daværende Statsminister Anders Fogh Rasmussen gjorde ikke noget for, at SSI kunne blive på danske hænder. Venstre kvinden, daværende sundheds- og ældreminister Sophie Løhde afsluttede handlen.

Der vurderes, at de samlede udgifter med salget udgør mellem 1,3 og 1,8 milliarder kroner. Blandt andet havde Shariasheiken fået huslejerabat på 200 mio. kr. Shariasheiken har registreret SSI i skattely. Kritisk infrastruktur som vacciner og meget andet, burde være på danske hænder.

Margrethe Vestager fra De Radikale, tordner i dag mod salg af virksomheder til kineserne når det gælder EU, men for få år siden var hun en af frontfigurerne da SSI blev solgt til en Shariasheik.

Erik Mortensen Kybehuse 153 – 7870 Roslev. Kybehuse 153 – 7870 Roslev.

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/NyeBorgerligeiSkive/

https://nyeborgerlige.dk/