Et Danmark under forandring

Danmark er under forandring. Dette skyldes i langt de fleste tilfælde den indvandring, de gamle partier åbnede op for i 1983 da statsministeren hed Poul Schlüter.

Denne forandring, efter min mening til det skadelige for Danmark, er fortsat indtil nu, endda med en stor vælger tilslutning. I dag hedder Statsministeren Mette Frederiksen, hende og hendes embedsværk/ministre er om nogen folkeforfører. De siger et og gør noget andet, et flertal følger hende i tykt og tyndt, men heldigvis kan jeg og mange andre stadigvæk sige og skrive det vi har på hjertet. Den politiske udvikling, ikke alene her i Danmark, kan minde om en udvikling man ser i starten når tyraner overtager magten i et land og dets befolkning intet ser før det er for sent.

For vi har det jo så godt! VI fleste er jo mere eller mindre på offentlig forsørgelse og derfor ikke tænker på dagen i morgen.

Jeg vil ikke remse alle de urimelige og unødvendige tiltag/love, der er sat i værk, gennem de sidste mange år, udelukkende på grund af indvandringen fra muslimske lande. Hvad med loven om vanvidskørsel den havde nok aldrig set dagens lys, hvis ikke denne indvandring havde fundet sted. Og nu barsler folketinget med love om social kontrol af kvinder og unge mennesker, igen noget der er en udløber af muslimsk indvandring.

Er voldtægten givet fri? Det syntes jeg bare, politikerne og dommerne skulle sige lige ud. Det er det rene vanvid. Undskyld mig, men vi må have andre dommere, andre politiker, et andet samfund. Det er i hvert fald ikke det samfund, jeg ønsker at give videre til efterslægten.

Erik Mortensen Spidskandidat, Nye Borgerlige