Et råd til Michael Bisgaard.

Da jeg læste, Skive Folkeblad onsdag den 24. juli, om de problemer landmand Michael Bisgaard og naboerne har, når det drejer sig om den udvidelse landmand Michael Bisgaard ønsker, kom jeg til at tænke på andre sager i Skive kommune, som minder om det hændelsesforløb der åbenbart er fortaget i denne sag. Sagerne falder bare vidt forskelligt ud, afhængige af hvem man er, og hvilke forbindelser man har til de folkevalgte/administrationen i Skive kommune. Tag bare den seneste sag der omhandler Glyngøre Camping. En sag, der på områder godt kunne minde om denne sag, men her har der næsten kun været modstand fra kommunens side. En anden sag, som mange sikkert kan huske, er den sag om kæmpe sommerhusene ved Hostrup. Det var her, byrådsmedlem for partiet venstre og medlem af samme udvalg, der skulle godkende projektet Arne Bisgaard, der fik den helt store hjælp til hans projekt. Det kom endda så langt, at byrådet ”bankede” forvaltningen på plads, forvaltningen som i første omgang ikke kunne anbefale Arne Bisgaards sommerhus projekt. Sådan fungerer det altså i Skive kommune. Kender man èn som kender èn, går det smertefrit.

  Derfor er mit råd til landmand Michael Bisgaard, spørg Arne Bisgaard hvordan han fik sin vilje? Om processen for at give dig tilladelsen ikke allerede er sat i gang, ved jeg ikke. Men jeg tror det, når jeg læser de udtalelser, der er kommet fra formanden for udvalget/venstre politikeren Jens Peter Hedevang. Jeg er sikker på, at du nok skal få dit projekt igennem Michael Bisgaard også selv om det kommer til at genere naboerne. For det samme skete i Hostrup. Så Michael Bisgaard, gå du bare i gang med dit byggeri, skulle det på et tidpunkt blive underkendt, er det for sent, bygningen står der. Den samme risiko løber Skive kommune og Arne Bisgaard med kæmpe sommerhuset i Hostrup. Det er næsten helt sikkert, at alle 27 medlemmer af byrådet vil stå vagt omkring dig, på samme måde, som de gjorde ved deres byrådskollega Arne Bisgaard.

   Skive kommune er berygtet for, at borgerne ikke kan stole på de intentioner, kommune har nedfældet i diverse planer for kommunens udvikling.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *