Flygtninge i demonstration.

Først vil jeg gerne starte med at gøre læserne opmærksom på, at skulle der feks. til slut i et læserbrev stå, ”forkortet af redaktionen”, behøver det på ingen måde altid, at være lig med, at læserbrevet er for langt. Det kan nemt skyldes, at der er valgt ord, der ikke passer redaktionen. Måske, fordi det ikke passer avisen, at støde nogle bestemte personer, hvem ved? Er der nu nogen, der tænker på ordet ”ytringsfrihed”?

   Med udgangspunkt i avis artikler her i Skive Folkeblad, både onsdag den 13. – og torsdag den 14. december, har jeg følgende kommentarer. En utrolig, total forfejlet flygtninge politik gennem de sidste 40, år har nu ført til, at flygtninge og ikke mindst børn nu er havnet i kaos, trist for disse børn.

Havde man bare hjulpet disse mennesker og flere til i nærområderne. En løsning langt de fleste politiker i dag kan se, er den rigtige løsning, men for sent. Fordi partier som de Radikale, SF, Enhedslisten, Socialdemokratiet, ja alle de gamle partier ikke i tide, ville erkende den fejlslagende flygtninge- indvandre politik. Nu er man så desværre nødsaget til, at tage andre, mere håndfast midler i brug for at redde Danmark. Personlig, vil jeg sige det lige ud, jeg ønsker på ingen måde, at der på noget tidspunkt, skal kunne komme indvirkninger i danskernes hverdag fra personer med muslimsk baggrund. Jeg ved godt, at det allerede er i vores hverdag i dag, men det skyldes jo udelukkende, at der har været flertal for denne udvikling. Bare aldrig nogen sinde med min stemme. Den politiske korrekthed giver sig til tider helt forrykte udslag.

   Tilbage til de demonstrerende i Skive. Er det slet ikke gået op for disse mennesker, at de kun er i Danmark på lånt tid? Har de danske myndigheder svigtet, ved ikke at have gjort dem bekendt med realiteterne? De skal hjem til bla. Syrien for at hjælpe med at genopbygge Deres land. De ved om nogen, nu hvor de har været i et land som Danmark, hvordan et stabilt land kan bygges op. Hvorfor vil de ikke tilbage med denne kolossale viden?  Jeg kan læse, at der var en tekst på et banner, hvor der stod ”Ud med hadet-ind med kærligheden” Denne tekst kunne man bruge over for muslimer der hader -/bekæmper Danmark og det danske system. Dette vil fortsætte indtil Danmark er ødelagt. De ca. 50 milliarder kroner, som ikke-vestlige indvandre i øjeblikket årligt koster de dansk skatteborger om året, er kun en del af det tab, samfundet lider under på uhensigtsmæssig indvandring. Dertil kommer et helt andet beløb. Det drejer sig om de penge, som flygtninge og indvandrere hvert år sender tilbage til deres pårørende i hjemlandet. I 2016 drejede det sig således om en omsætningstab på 19 milliarder kroner. Skulle vi være glade for at have modtaget alle disse mennesker? Jeg kunne blive ved med at komme med sådanne eksempler, der i den grad på sigt, vil ødelægge det Danmark, jeg holder af og vil kæmpe for at bevare. Jeg kan også undre mig over, at de siger, at børn ikke kan tale syrisk. For mig som forældre ville det da være en ”gave” at give sit barn et ekstra sprog. Kan den påstand nu også passe?

Et ophold i Danmark er midlertidigt, og man skal vende hjem, så snart muligheden foreligger.

Erik Mortensen – Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev

erik-mortensen.dk

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *