Følgende læserbrev bragt i Skive Folkeblad.

Jeg ved, der er flere mennesker i Skive kommune, end man sådan lige umiddelbart tror, der kæmper for at får Deres ret. Den sag jeg nedenstående hentyder til, er sagen om Julelysningen i Skives gader. En sag, som jeg blev involveret i fordi  der var truffet nogle beslutninger, både hos Skive kommune og Skive handelsstandsforening som ikke kunne have sin rigtighed. Systemet fra Skive kommune er åbenbart den, at spørger man i øst, får man svar i vest, så tror kommunen at borgeren køre træt. Jeg er under ingen omstændigheder kørt træt, men det har for mig ikke noget formål, da Julebelysningen sagen for længst har fundet sin afgørelse. Men for mig har det også i sig selv været et  mål, at få bevist hvordan Skive kommune behandler sine borger. Dette er nu endnu engang bevist, for jeg nægter at tro på,

at højt lønnede ansatte hos Skive kommune ikke kan finde ud af at svare rigtigt på henvendelser fra Ankestyrelsen. Denne behandling af kommunens borger sker med fuld forståelse/accept fra hele Byrådet, og det er meget bekymrende, set fra min stol.

De omtalte dokument numre i brevet til Ankestyrelsen er endnu et bevis på, at kommunen heller ikke har styr på noget så væsentligt som dokumenter i en sag.

Til Ankestyrelsen.

Ankestyrelsen har i denne sag flere gange (det taler jo for sig selv) bedt Skive kommune om, at genoptage sagen. Hver gang  har Skive kommune ikke formået at løfte opgaven, ej heller denne gang.

Da min tid er meget kostbar, sikkert også Ankestyrelsens, så ønsker jeg med denne henvendelse, at afslutte min undersøgelse/sagen. Hvad Ankestyrelsen kan/vil gøre videre i denne, endnu ikke færdiggjort sag, må Ankestyrelsen selv overveje.

Men en ting er sikkert, Skive kommune har i denne sag udvist en helt ekstremt arrogant/uansvarlig opførsel over for en af Deres borger. Bevidst eller ubevidst? Jeg er hælder nok til det sidste, de magter ikke en sådan opgave, og her taler jeg af bitter erfaring med lignende sager.

Som en person sagde til mig angående de pinlige dokument numre, så tangerer det dokumentfalsk.  Det var jo disse numre, der til sidst blev sagens kerne. Jeg fastholder, at jeg aldrig har fået de rigtige dokumenter som kommunen ved en fejl, kom til at oplyse mig om. Derved har jeg ikke haft mulighed for, at få sandheden frem.

Ankestyrelsen skal have mange tak for hjælpen i denne sag.

Med venlig hilsen

Erik Mortensen

Kybehuse 153

Vile

7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *