Frihedskampen for Danmark

Efter at den tyske krigsmaskine invaderede Danmark med den svage danske regering i 1940, bestående af Socialdemokratiet og De Radikale, trådte mange danske frihedskæmper i karakter. Heldigvis for os i dag, for ellers kunne vi lige så godt have været en del af østblokken. Måske til glæde for alle de røde partier? Hvem ved. Frihedskæmperne skulle, udover at passe på tyskerne, også finde sig i fornærmelser fra den danske regering.

   Nu her 75 år efter ser vi, at der stadigvæk er brug for frihedskæmpere. Nu er det ikke tyskerne der med vold invaderer os, nej nu er det en ondskabsfuld lovreligion, Islam, der stille og rolig tager magten i Danmark. Og lige som i 1940 med en svag regering, bestående udelukkende af socialdemokrater, og med en statsminister, Mette Frederiksen der kun har en Master i Afrikastudier samt en bachelor i administration. Et flertal i Folketinget har de sidste snart 40 år ladet det ske, selvfølgelig godt hjulpet af danske vælgere, der åbenbart ikke ser, hvad der er ved at ske med Danmark.

Statsministeren sagde i en tal ved 75-året for Danmarks befrielse, ”Det er svært at forstå, at ondskaben blandt mennesker kan være så stor” ”Det må aldrig ske igen” Kære statsminister, er du ikke klar over at det er ved at ske igen?

   Gad vide hvad Frihedskæmperne, de ofte meget unge danske mænd, der lagde deres yderste offer på nationens alter, der gav deres liv, havde tænkt? De ville være fuldstændig uforstående, de ville vende sig i deres grave, hvis de var klar over, hvordan tingene havde udviklet sig. Jeg tror ikke, at danske mænd ønskede at kæmpe/give deres liv, hvis vi fortalte dem, at 75 år senere er der knap en million, mennesker som slet ikke er dansker, og som aldrig nogensinde bliver det, men som i større omfang afskyr os, som afskyr Danmark, og afskyr hvad vi står for, afskyr alt hvad frihedskæmperne kæmpede for.

Ufattelig, at se hvor alt er formøblet væk siden udlændingeloven fra 1983, en skandale. Jeg skammer mig over, at et flertal af danskerne i en eller vildfarelse har valgt at tillade dette.

   Jeg kan slet ikke se, hvordan man kan se sig selv i øjnene ved at sætte lys i vinduerne den 4. maj. Hvis man samtidig stemmer på et af de partier, som tillader, at dette her fortsætter. Det er da en hån mod de døde frihedskæmper, der gav deres liv, for at vi skulle kunne leve frit.

Hvordan kan man omfavne indvandringen og samtidig foregive, at man ære frihedskæmpernes offer, er mig helt uforståeligt. Eneste forklaring er, at man er en løgnagtig hykler.

Læst i Skive Folkeblad: 76 procent af indvandrere og efterkommer fra muslimske lande mener, at det bør være ulovligt at kritisere Islam.

Erik Mortensen. – Kybehuse 153 – 7870 Roslev – Nye Borgerlige, Skive

http://erik-mortensen.dk/kontakt/

https://www.facebook.com/erik.mortensen.58726

https://www.facebook.com/NyeBorgerligeiSkive/