Godt råd fra en Chefredaktør.

Chefredaktør Ole Dall Skive Folkeblad, anbefaler de muslimske miljøer, at ignorere Paludans provokationer. Paludan, der efter Ole Dalls mening, ikke er rigtig klog. Mener Ole Dall så også, at de mennesker i Danmark, der har fået nok af indvandringen fra muslimske lande, bare skal ignorere alle de utrolige provokationer, der kommer fra disse muslimer? Er disse muslimer så heller ikke rigtig kloge? De skulle altså bare stille stå og se på, at deres land går i opløsning, bliver omdannet til et muslimsk leddet land. De skulle så uden indvendinger finde sig i, at disse muslimer ikke følger landes love, og gang på gang kommer med krav om særbehandling. Den verdensomspændende krigeriske muslimske adfærd der nu også ses i Skive går i alt sin enkelthed ud på at udrydde alle andre trosretninger. Når så det er opnået, starter endnu en krig. Nemlig, at bekæmpe hinanden. Sandheden er jo den, at muslimerne heller ikke kan forliges indbyrdes. Når sunni- og shiamuslimer slås i dag, ligger det i direkte forlængelse af et opgør, der skete efter profeten Muhammedes død, altså for langt over tusinde år siden.

Heldigvis, kan vi endnu her til lands anmelde en demonstration, mod eller for noget, som man vil gøre andre opmærksom på. At en demonstration/offentlig møde kan udarte sig til noget voldeligt, er desværre ikke nyt her i Danmark. Langt de fleste gange, er det enten venstreorienterede eller muslimer, der udnytter situationen til et voldeligt angreb. Hvem husker ikke angrebet på tidligere Statsminister Anders Fogh Rasmussen og tidligere udenrigsminister Per Stig Møller? De blev begge overhældt med maling indenfor Christiansborgs mure. Hvem lukkede gerningsmændene ind? De var gæster hos aktivist og nuværende medlem af Folketinget, socialdemokraten, Pernille Rosenkrantz-Theils. Hun indrømmede, at hun kunne have fundet på selv, at have deltaget. Mogens Glistrup, Poul Nyrup Rasmussen, Lars Hedegaard og Pia Kjærsgaard, bare for at nævne nogle enkelte, der har været udsat for voldlige personer under demonstrationer/offentlige møder.

For Ole Dall var det vigtigt, at skrive, at Paludan havde fået en betinget dom for udtalelser om racisme, den dom mener jeg er anket, så hvad det ender med ved ingen. Skive Folkeblad har talt med Imamen i Skive  Mohamad Jammal, den Imam der fik 14 dages betinget fængsel for, at sammenligne homoseksualitet med dyresex/pædofili. Det faldt ikke Ole Dall ind at nævne dette. Imamen vil nu drøfte i det store muslimske samfund i Skive (voldens by) hvordan muslimerne vil gribe sagen an. Man kan undre sig over, at sådan noget skal drøftes. Bestemmer man sig for, at komme til en demonstration, kan man tage en dialog med dem man vil, men ellers bare opfører sig ordentlig. Den demonstration, der nu er anmeldt, er efter politiets mening ikke vurderet som, at være til stor gene for andre. Ole Dall skriver ” Der gives i Danmark masser af adgang til at tale, tænke, tro og demonstrer frit og det er sygt provokerende at afbrænde bøger” Overdrivelse fremmer nogle gange forståelsen, feks. den gang Statsminister Poul Nyrup Rasmussen fra socialdemokratiet, offentlig rev Anders Fogh Rasmussens bog i stykker side for side.

Når en person virkelig kæmper for sit fædreland, er det desværre ikke nok bare, at lave læserbreve. Nogle aviser vil ikke bringe det budskab som Paludan ønsker at folk skal orienteres om. Andre vil rette/forkorte i læserbrevene, så det ikke giver den mening, det er tiltænkt. Vi må jo desværre konstatere, at ikke alle medier ønsker, at Paludans synspunkter kommer frem. Og hvor mange muslimer holder Skive Folkeblad? Og hvor mange kan egentlig læse dansk? Det er min opfattelse, at medierne i Danmark har en slagside, de er for venstreorienterede/Radikale. Mange af dem ønsker et multikulturelt samfund.

Hvem var glade for den store indvandring til Skive kommune? Jo, det var Borgmesteren Peder Christian Kirkegaard med et stort flertal i Byrådet. Hvad fik man med i købet? Muslimer der forsøger sig med kontanthjælp og kriminalitet, tillykke Borgmester.

Vi har et problem med islam. Islam er både en religion og en ideologi. Islam som ideologi søger aggressivt indflydelse på vores samfunds indretning, og udfordre samfundsværdier om demokrati ligeværd og retsstaten. Jo, Ole Dall det er da træls, at der skal bruges så mange politiressourcer. Utroligt, at muslimerne ikke kan opfører sig ordentlig. Her er vi enige. Men, på den anden side, vil jeg hellere bruge politiet til at værne om vores rettigheder, end alle de politiressourcer der bliver brugt ved en fodboldkamp.

Spændende om Skive Folkeblad invitere Paludan til kæmpe interview, på samme måde som de gjorde med skuespilleren Ellaha Lack med rødder fra iranske Kurdistan som Skive Folkeblad tilfældigvis mødte da Pernille Vermund var i KCL.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *