Godt skrevet Ole Dall.

Tak skal du have, fordi du i din leder lørdag den 1. februar skriver om Islams uhørligheder. ”Skal voldtægtsmanden belønnes med ægteskab?”

Ægteskab med et pigebarn på bare ni år, det er bare til at får kvalme af. Kvalme får jeg også over de fleste danske politikere.

Når man som jeg har læst din leder, bliver jeg mere og mere overbevist om, at min kamp mod det onde der er så rigeligt af i Islam, er kampen værd, men hvem kan forstå, at der stadigvæk her i lille Danmark er flertal for, at det onde skal have lov til at brede sig. Alle de gamle partier anført af de radikale er arkitekterne bag denne forfejlede politik. Har de ikke, eller vil de ikke se skriften på væggen? Ønsker de virkelig, at om føje år slår Islam til over for de vantro. Vi har, og vi får kun uro med disse mennesker, der tilbeder koranen. Spørgsmålet er, om man skal vente på en virkelig voldsom konfrontation med disse mennesker, eller om skal man tage opgøret her og nu? Med de politikere der er valgt i dag, bliver det nok udsat. De går som katten om den varme grød. På en måde kan jeg godt forstå dem, hvem pokker vil offentlig erkende, at alle de gamle partier lige nu er på vej til at ødelægge Danmark? De burde tage opgøret her og nu, eller også skal de danske vælgere til at vågne op, og sætte deres kryds ved partier der vil kæmpe for et frit Danmark uden nogen form for muslimsk indflydelse.

   Og Ole Dall, hvor har du dog ret i at EU burde sætte hælene i overfor Tyrkiet. Hvilke danske EU politiker råber op om dette?

Erik Mortensen

Kybehuse 153 7870 Roslev.