Goska endnu engang

Billede fra Skive Folkeblad

Hvor dumme tror du egentlig vi danskere er? Skal vi blive ved med at finde os i din og andre indvandreres fremtræden? Alle der har lyst kan finde dine uforskammetheder ved at lytte til sidste byrådsmøde i Skive kommune. https://skive.kommune-tv.dk/watch/4148/259

Du påstår, at jeg som sædvanlig prøver at manipulere med dine udtalelser, kom med eksemplerne? Du vil gerne se mig skaffe arbejdskraft nok af etniske danskere til landmænd, hotelejere, jordbærproducenter og lignende i dette land. Svaret har du i mit sidste læserbrev.

Men her er ordret hvad du sagde Goska Rasmussen ”DANSKERE IKKE GIDER ARBEJDE” Jeg er da godt klar over, at du ikke formår dig til, at give en undskyldning. På samme byrådsmøde fremhæver, du at du ikke har nogen indflydelse på, hvordan flygtningene kommer her til. Er der nogen der har beskyldt dig for det? Yderlig siger du, at man kan læse noget i Skive Folkeblad, som man ikke har sagt, har du været udsat for det?

Du skriver ”Mortensen – du har ikke enepatent for at være dansker” Fortæl mig noget jeg ikke ved, og giv mig noget jeg ikke har, Goska Rasmussen. Men desværre bliver vi færre danskere i Danmark i forhold til indvandrerne. Det kan man bla. takke dit parti Venstre for. Du skriver også, at du ikke har fornærmet en eneste dansker under din optræden til byrådsmødet, og derfor har du ikke noget at undskylde. Jeg kender rigtig mange, der føler sig fornærmet, og mig har du om nogen fornærmet. Men jeg elsker og kender danskerne, modsat dig, som indvandre.

Nu ved jeg ikke, om du efterlyser en liste over personer, der har følt sig fornærmet igennem mine læserbreve, jeg har i hvert tilfælde ikke hørt fra nogen. Hvis du mener, at jeg har fornærmet, nogen da jeg var lokal politiker. Tænker du måske  kritikken af Leo B. Rasmussen fra Glyngøre, der i mine og andres øjne forvaltede kommunens resultatløn som et tag selv bord. Eller tror du, jeg har fornærmet Venstremanden Arne Bisgård, da jeg beviste, at han ikke ville hjælpe diabetikerne i kommune, men syntes godt om, at han selv kunne få hjælp af Byråds kollegaerne, da det gjaldt hans omdiskuterede sommerhus byggeri.

Eller tror du, at bestyrelsen i Limfjordens Hus er fornærmet over, at jeg som politiker prøvede at skaffe retfærdighed, så Kommunen ikke tabte penge i det foretagne? At et flertal i Skive Kommune Byråd valgte at tabe pengene, er jo bare endnu et eksempel på, at Venstrefolk trives bedst under kommunens vinger. Jeg kunne blive ved med at nævne personer, som du måske tror føler sig fornærmet af mine meninger og holdninger. Her tager du fejl Goska Rasmussen fra Glyngøre, for sandheden er, som du åbenbart ikke ved ”ilde hørt” Det kan jeg nu forstå, at dette nu også gælder for dig.

PS. Din lange forklaring i læserbrevet giver jeg ikke meget for. Fakta er integrationspolitikken sejler i Danmark og ikke mindst i Skive Kommune.Integrations- og hjemsendelses politiken burde deles op i Muslimer for sig, alle andre for sig.

Muslimerne kan og vil ikke integreres, de har kun et for øje, nemlig at blive så mange, at de kommer til at bestemme, allerede nu opfører mange af dem som ”gøgeunger”.

Med venlig hilsen

Erik Mortensen Nye Borgerlige

Kybehuse 153 – 7870 Roslev.