Guldborgsund -/Skive kommunes opførelse?

Gør Skive kommune det samme som Guldborgsund kommune?

Hvad er problemet for Guldborgsund kommune? De bryder serviceloven, sætter økonomien over fagligheden. Presset økonomi? Nej, det er i første omgang et spørgsmål om prioritering af de skattekroner, der bliver betalt af kommunens borger.

Det jeg har oplevet igennem nogen tid i Skive kommune, kan minde om det der sker i Guldborgsund kommune. Jeg vil kalde det politisk svigt. Skive kommune lader økonomien stå i vejen for en ordentlig behandling af feks. de handicappede, som langt fra får det i Skive kommune som de har krav på. Kan selvfølgelig også skyldes sagsbehandler, der ikke har forstået deres opgave. Det er også et politisk ansvar.

I Guldborgsund kommune er ansatte blevet truet med afskedigelse, hvis de ikke opnåede den besparelse de blev bedt om. Foregår noget lignende i Skive kommune? Ja, flere eksempler på, at hvis kommunens ansatte bruger Deres sunde fornuft, i stedet for et diktat fra politikerne, så kan man blive mødt med en afskedigelse. Er det noget der fremmer glæden og kvaliteten ved at arbejde på en sådan arbejdsplads? Nej.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive.