HAHN, uden filter!

Hold nu helt op Peter Hahn, du er om nogen et let bytte for ledelsen i Skive Kommune. Du tror på alt hvad de fortæller dig, bla. er du nu overbevist om, modsat før, at personalet/borgerne i ældreplejen er tilfredse. Man skulle næsten tro, at det var bestilt arbejde, da Skive Folkeblad samme dag på side 11 den 11. oktober vælger, at bringe et læserbrev fra en mangeårig bruger af systemet, der i den grad modbeviser, det du skriver, og fuldstændig piller din opfattelse af systemet fra hinanden, så fingeren på pulsen, har du i hvert tilfælde ikke, skræmmende. Det triste/nedslående eksempel der blev bragt, er langt fra en ”enlig svale”. Trivslen og glæden ved at arbejde i ældreplejen, er for rigtig mange ansatte pist borte, men det er ikke noget, der interesserer Hahn mere eller for den sags skyld kommunen.

   Du skriver, at du er glad for, at du heldigvis ikke ser mig så tit. Glæden er nu sikkert størst på min side, bare du fortsætter med, at læse mine debatindlæg, som du ynder, til brug for din videreudvikling.  Du har ret, min viden er modsat din en bred vifte af oplevelser gennem livet. Jeg har adskillige gange efterspurgt dokumentation for det, du gang på gang beskylder mig for, men heller ikke her er du mandfolk nok til at dokumentere dine påstande.

   Du tager fejl, jeg er om nogen ikke uden indflydelse i politisk sammenhæng, tvært imod. Du vil, som jeg, aldrig nogen sinde møde mennesker, der i den grad har givet mig troen på, at det jeg skriver og siger, er den rette vej for indflydelse. Hvis du på nogen måde bilder dig ind, at du har indflydelse i lokal politik, så glem det. En glimrende poet kunne du måske blive. Du vil hellere bruge 600.000 på Ridderdyst ved Spøttrup Borg, give 170.000 til en grundejerforening der har penge nok og ikke at forglemme, den indvandrebyrde som koster Skive Kommune mange penge. En byrde som bla. dit parti bærer skylden for. Alle disse penge burde i stedet bruges på børn og ældre mennesker, så ville den store kritik af Skive kommune blive til et minimum.

  Du får fra min side absolut heller ingen ros for dit arbejde som SSP medarbejder, selv om du gerne vil fremstå som en sådan person (læserbrev i Skive Folkeblad 7. oktober 2019) I Skive kommune går det kun én vej på dette område, og det er den vej hønsene skraber. 1.000 unge mennesker på kanten i Skive kommune! Det kan du da forhåbentlig ikke være stolt af? Det må være nedslående, at blive mødt med manglende anerkendelse hos unge mennesker. Når byens valgplakater bliver fjernet og nogle endda ophængt på skolen fint udsmykket med skæg og briller. Er der en sammenhæng, med de ressourcer, der tildeles skoledriften i Skive kommune og alle disse unge på kanten? Skive kommune bruger årligt ca. 10.000 kr. mindre pr. elev end landsgennemsnittet. Eller er det den forkerte person, der er ansat som SSP medarbejder?

Erik Mortensen. – 7870 Roslev.

.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *