Han vælger velfærd?

Hvem er han? Det er såmænd Byrådsmedlem Niels Ole D. Nielsen fra socialdemokratiet, der endnu engang og kun i et valgår, prøver at bilde borgerne ind, at han vælger velfærd. Måske for ham selv som offentligt ansat, men ikke for alle andre. Valgåret 2017 lovede socialdemokraterne, som de skrev ”Gode arbejdsvilkår for de offentligt ansatte” ud af de 11 mærkesager, som socialdemokraterne dengang gik til valg på, er det nok det eneste, de har indfriet.

Hvorfor har Niels Ole D. Nielsen og resten af byrådet så siden sidste valg, gjort hverdagen vanskeligere for de borger, der har haft mest brug for bedre velfærd. Hvorfor straffes borgere, der har brug for bedre velfærd? Hvis Niels Ole D. Nielsen vil påstå, at det er noget han ikke kender til, så se dig omkring, læs Skive Folkeblad, som du får betalt af skatteyderne.

Du skriver også følgende i dit læserbrev fra 11. februar ”Og samtidig skal man gøre op med sig selv, kan vi være bekendt at give dem, som har mere på bekostning af de svage i samfundet” Dit svar, har du tilkendegivet til hudløshed. Alle har jo kunnet følge med i dine tilkendegivelser, når der blev stemt. Én afstemning glemmer jeg aldrig, jeg deltog selv i den, det var da der, helt unødvendigt, blev bevilget ½ million kroner til en af kommunens direktører, god ven til Niels Ole D. Nilsen?

Hvad har du gjort for at stoppe det overforbrug på kr. 70 millioner, der alene er inden for kommunens administration?

Erik Mortensen

Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive