Hvad gør vi nu lille du?

Tænk, at der skulle gå 40 år inden venstrefløjen i dansk politik indrømmer, at det som blev sagt bla. af Mogens Glistrup, nu er en realitet.

Sidst har SF`s integrationsordfører Halime Oguz udtalt, at ”Vollsmose er ikke Danmark. Det er som at opholde sig i en provinsby i Tyrkiet” Gradvis er det gået op for det danske folk, at slaget om Danmark er ved at være tabt. Nu efter, at invasionsstyrkerne ”muslimerne” stille og roligt er ved at tage magten, på samme måde som da tyskerne invaderede Danmark i 1940. Og på samme måde sker det, at vi danskere må indordne os efter muslimerne, efter anvisning fra den danske regering, det er jo allerede en realitet.

Vi får aldrig mere det Danmark, som langt de fleste danskere trods alt elskede, men som mange ikke ønskede at kæmpe for, derfor er det gået, som det er gået. Vælgerne, har trods mange advarsler ikke villet høre på forudsigelserne. Den folkelige vilje til at forhindre dette er ikke til stede.

Det bliver spændende, at følge udviklingen, forhandlingerne med muslimerne de næste mange år. Hvad vil de give os lov til? Hvor meget får vi lov til at beholde af vores kultur? Hvor mange år går der, inden Koranens forskrifter bliver til hverdagskost for alle i Danmark?

Vi ved allerede nu, at muslimerne gør som det passer dem. De sætter dagsordenen mange steder, godt hjulpet af venligboerne, De Radikale og hele den røde politiske hær. Den gamle politiske blå blok er fuldstændig lamslået og ser magteløst til.

Løkkes Regeringen formåede ikke at stoppe folkevandringen dengang på motorvejen. Netop nu, hvor vi kan forvente et nyt og lignende tilfælde, har Statsminister Mette Frederiksen fjernet, den ellers så effektive grænsekontrol. Politikerne ligner nogen, der ikke har fattet, hvad de satte i gang, år 1983. Og løsninger er der ikke nogen af de gamle partier der har. Slaget er tabt, hvis ikke vælgerne ved næste valg stemmer på partier som Nye Borgerlige.

 Vi må så håbe på, at hvis vi danskere opfører os ordentlig, vil muslimerne måske behandle os rimeligt, men jeg har mine tvivl. Bare læs i Koranen hvad de gør ved Deres modstandere. Nye Borgerlige forlanger et STOP for spontant asyl og en permanent grænsekontrol. Både ind og ud af Danmark.

Erik Mortensen, Nye Borgerlige-Kybehuse 153 – 7870 Roslev