Hvad vil de Radikale?

Religiøs omskæring påvirker sexlivet - sn.dk - Forsiden - Danmark
Billede fra SN.dk

Ja, hvad vil de Radikal, når det kommer til en afstemning om forbud mod rituel omskæring af drenge. Selv om det er vedtaget flere gange på deres landsmøde, sker der intet i folketingsgruppen. De mener om dette, som så mange andre problemer, at dialogen er vejen frem. Deres kernevælgere, muslimerne, er de bange for at miste, de skulle jo nødigt støde disse mennesker.

Jeg mener ikke, at det skal være lovligt, at skære i små drenge. Så den foreslåede aldersgrænse på 18 år, burde kunne samle hele det danske Folketing. Ønsker man så efter det 18. år at få det gjort, skal det selvfølgelig være for egen regning.

Det er vigtigt, at fjerne kropsskamfering fra ritualer og religiøs praksis. Vi kan tro, som vi vil, men vi kan ikke gøre, som vi vil. Hvordan kan man forsvare omskæring af drengebørn, når man ikke må snitte/brændemærke dyr?

Ikke for at sammenligne, og dog. Dyrenes beskyttelse har kørt store kampagner for at få stoppet kastration af pattegris

 år 2024. Denne kastration er ligeledes meget smertefuld. Omskæringen af drengene mangler på samme måde denne store opmærksomhed.

Når man sådan tænker over det, er det utroligt, det som de Radikales kernevælger disker op med af ondskab, både mod dyr og mennesker.

Erik Mortensen, Kybehuse 153 – 7870 Roslev.