Hvem har magten i Danmark? Politiet eller indvandrerne?

Utroligt, at det er kommet så vidt, at et sådan spørgsmål kan komme på tale.

Med udgangspunktet i forside overskriften ”Politiet turde ikke fuldføre opgave”, Skive Folkeblad tirsdag 5. februar 2019. Har jeg følgende kommentarer. Ja, det ved vi almindelige borger da godt. Aviserne over det ganske land, har stort set hver dag en tilsvarende overskrift. Så hvem har magten i Danmark? Ja, områder hvor personer, primære muslimer sætter dagsordenen, bliver større for hver dag der går. Det bør ikke komme bag på nogen, skulle det alligevel komme bag på nogen er det sikkert, fordi disse etniske dansker ønsker denne udvikling. De klapper stille og roligt i Deres små hænder. De har haft, ja endda fortsat, stor held med denne udvikling. Trist for Danmark, og vi dansker, der elsker vort gamle fædreland. Men, flertallet af vælgere stemmer gang på gang på de gamle partier, der har startet dette, for vort land så skadelige udvikling.

   Tilbage til Skive Kommunes omtalte problemer. Spørgsmålet ved det hændelses forløb, der udspandt sig i Thorupsgade mandag aften kl. 20.20, er fra min side, hvorfor havde betjentene ikke deres udstyr (pistol-knippel-peberspray mm.) med? Havde de haft det, burde de bruge det i en sådan situation, hvornår ellers?

   For det er vel ikke sådan, at politiet i denne situation, også har overgivet sig? Hvis dette er rigtigt, så er de betjente, der patruljere i Skive Kommune simpelthen af den forkerte støbning. Kan det blive nødvendigt, at kommuner rundt om i Danmark bliver nødsaget til, at ansætte kommunale vagtværn?  Hvis den negative udviklingen fortsætter, så et ja. Skive har i mange år ikke været et sikkert sted at færdes. Narko, balade, vold og voldtægt har fået lov til at blomstre. Der er ikke en uge, hvor man ikke i Skive Folkeblad kan læse om èn af disse hændelser, foregået i Skive.

Èn i avisen foreslår ”Mere politi til Skive” Ja, men det er hele Danmark, der bør have mere politi af den bedste støbning. Der bliver også skrevet, at nu fik man indblik i, hvad der også er virkeligheden i Skive. Har man da i mange, mange år gået med skyklapper på? Eller har man været så politisk korrekt, at det skriger til himlen, vågn da for pokker op. Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti, en person, der virkelig har arbejdet i den retning, som jeg ønsker for Danmark. Han bliver citeret i Skive Folkeblad onsdag den 6. februar. Med følgende ”Martin Henriksen er rystet over episode i Skive” Men, hvad så Martin Henriksen, dette kan du jo udtale hver dag, bare om forskellige områder i Danmark. Det er jo ikke noget nyt Martin Henriksen, politibetjente, brandfolk, ambulancefolk mf. er igennem mange mange år, blevet jaget væk fra deres opgaver, fordi primære muslimer råder og regerer i store områder af Danmark.  Så Martin Henriksen, det hjælper ikke noget bare med snak og snak. Der skal andre partier ind i Folketinget, som kan genoplive Dansk Folkepartis tidligere gå på mod. Et utroligt godt bud på et parti er Nye Borgerlige.

Nu ved jeg af gode grunde ikke, hvordan folk reagere på en sådan hændelse. Når noget sådan sker, mener jeg, at det for dem der godt vil lægge navn til, er en pligt, (også på opfordring fra selveste chefredaktøren på Skive Folkeblad Ole Dahll) at komme med meninger/holdninger om noget sådan (ytringsfriheden længe leve). Facebook, læserbreve mm. Læserbreve kan godt, sikkert på grund af mængden, blive flere dage forsinket. Det har jeg stor forståelse for, derfor, jeg som èn af mange, der ynder at bruge ytringsfriheden, har lavet min egen blog med politiske meninger, erik-mortensen.dk, her kan man med det samme se, bla. læserbreve endog unden evnt. rettelser fra anden side.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *