Hvorfor en Præcisering om svømmehold?

I Danmark er det ikke naturligt, at det kræver en kvindelig svømmetræner for at lærer etniske danske piger at svømme, ej heller i vores naboland Tyskland.

Hvordan er reglerne for svømmeundervisningen i Skive kommunes skoler? Kan man ikke lære at svømme der? Eller vil disse unge mennesker med anden etnisk baggrund heller ikke deltage i skolens svømmeundervisning? Hvorfor er Jane Krogh Pedersen fra svømmeklubben ikke mere klar i ”spyttet” når hun udtaler, at hvis en pige med et dansk klingende navn ønsker at deltage på samme hold, så er hendes vævende svar ”Når hun er pige, så tænker jeg, det nok ikke gør så meget, hvis hun er med på holdet” Hvad tænker hun dog på med en sådan holdning? Jane Krogh Pedersen siger videre ”Jeg tænker da, det er ikke pisse godt” Hun tænker og tænker, men hun er om nogen med til at ødelægge det, danskerne har været med til at bygge op i gennem mange år, og nu med hele Skive Byråds velsignelse.

Og, som skrevet ”hvorfor en præcisering ”af den ellers ærlige udlægning af situationen, artikel i Skive Folkeblad 8. august 2019. Ikke fordi der i præciseringen står andet end det, vi læser i artiklen. Men, måske de har fortrudt Deres medvirkende til ødelæggelse af danske værdier. Eller er det for at præcisere, at knæfaldet overfor muslimerne er en realitet, fra kommunes og klubbens side?

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *