Indvandringens pris!

Dette kan gøres op på flere måder. Det økonomiske, det alt ødelæggende for danskerne i Deres eget land. Primært muslimer har utroligt svært ved, at falde til i et land, der ikke på nuværende tidspunkt er muslimsk ledet. Indtil videre har vi, de fleste steder i Danmark dejlige områder. Nu efter, at vi har fået en marionet regering (Socialdemokratiet), som styres af hele venstrefløjen, som primusmotor har de De Radikale. Det går for mig kun en vej for Danmark, og det er nedad.

   Igen kan vi nu allerede se det ene knæfald for muslimerne efter det andet. Et udvalg der skal finde 150 nye sange, til den nye udgave af Højskolesangbogen, der afspejler Danmark. En af de sange sangudvalget har kig på, er skrevet af Islam B. Et kunstner navn han åbenbart er kendt under. Teksten til sangen er ”Ramadan i København”. Sangbogsudvalget (venligboerne) kan med dette signalere muslimernes indtog-/overtagelse- i/af Danmark allerede er i gang.

   Det største knæfald for muslimerne, der er sket inden for den sidste måned, er nok det Regeringen med venstrefløjen og partiet De Radikale igen som primusmotor har gjort. Der er nu vedtaget en plan, der igen åbner op for flere flygtninge. Dette på økonomisk bekostning af danskerne. Flere af disse flygtninge vil virkelig trække på vores allerede pressede sundhedsvæsen til skade for danskerne. Hvad kan de danskere, der skal til læge få af negative oplevelser? En muslimsk læge der måske har trukket sit lægebevis i en automat i Egypten, og går mere op i, at prædike om Islam/ramadanen.

Presset vil fortsætte på den svage regering. Det næste bliver sikkert, at de giver efter for det, som de selv stemte for, for ca. et år siden, nemlig Burkaforbudet, igen et knæfald for muslimerne. Burkaforbudet signalerede i det mindste, at her i Danmark ønsker vi ikke denne type mennesker. Svagt er det også, at partiet Venstre nu signalerer, at de vil vende tilbage til fordomstidernes alt ødelæggende flygtninge – indvandringspolitik. Og med integrationsminister Mathias Tesfaye, der med rødder i Etiopien, kommer det fremadrette til at gå glat for muslimerne i Danmark.

    Jeg læste i Skive Folkeblad, fra den 1. august, at tidligere byrådsmedlem i Skive kommune Knud Bjerre mener, at det er godt, at et rigt land som Danmark, igen åbner op for at tage imod de svageste flygtninge.  Knud Bjerre har èn opfattelse af et rigt Danmark. Opfattelsen afhænger meget af, hvem man omgås. Og hvilke personlige muligheder man selv har, for at blive rig. Men, at påstå, at Danmark er et rigt land, køber jeg ikke. Danmark har været et rigt land for etniske dansker, det er det bestemt ikke mere. Den ene forringelse efter den anden, på vitale områder, foregår der. Men, gratis skal det være for flygtningene. Sidst med et forslag fra den nye dansk fjendtlige regering, er gratis uddannelse til flygtninge. Nej, rigtige mange etniske danskere lider økonomisk af denne, for manges (men for få) opfattelses fuldstændige forfejlede indvandringspolitik, der er ført de sidste 20 – 30 år. Yderlig står der også, at Skive listen op til sidste valg opfordrede folk til, at stemme på den Radikale Andreas Steenberg, fordi de mente, han talte Skiveegnens sag bedst. Ja, så til pokker med, at det betød, at Andreas Steenberg talte Danmarks sag dårligst, egoistisk? Socialdemokraten Anne Paulin, bliver også nævnt som en person, der ville tale Skiveegnen bedst, men nu er de to personer, ”to alen ud af samme dårlige stykke”.

   Hjælp mange flere ude i verden for det beløb, vi kan undvære, uden at det ødelægger vores eget land. Send så flygtninge og andre ikke velkommende personer hjem til Deres eget land i takt med freden derhjemme. Fremadrettet, skal vi nok selv bestemme, hvilken arbejdskraft vi ønsker til landet. Snart vil alle de sparede milliarder komme de danske mindre bemidlede/syge til gode. 

PS.  Læst i Skive Folkeblad vedr. Jenlefesten, her talte Holger K. Nielsen. Han sagde ”Det er vores pligt at tale Trump imod”. Det er hans ret at mene dette, på samme måde, at det er min pligt, at tale den Røde regering imod vi har idag i Danmark, og alle de muslimsk elskende dansker vi har i Danmark. Holger K. advarede også mod nationalismen, fint, men han glemte sikkert at fortælle, at han og hans ligesindede er årsagen til, at nationalismen trives i bedste velgående, årsag? Igen indvandringspolitikken. Han roste klimaaktivisterne. Ja, hver er jo saglig i sin tro, men miljøet kan og burde der gøres noget ved.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *