Inger Støjberg på tilbagetog?

Enkelte mennesker er til at købe for en slik. Blandt dem er nu også Venstres tidligere hårde Integrationsminister. For sit næstformandskandidatur hos Venstre melder hun nu ud, at hun ikke mener, der er brug for nye stramninger af udlændingepolitikken. Personlig har jeg altid ment, at Inger Støjberg inderst inde ikke ønskede alle disse tiltag, hun udførte som minister. Det skete kun fordi, alle de tabte stemmer skulle tilbageerobres, på samme måde som andre partier, bare se på Socialdemokratiet. Socialdemokratiet lemper udlændingepolitikken, og de elsker det.

Jeg læste her i avisen lørdag den 7. september, at der var èn der mente, at hvis ikke Inger fik styr på den massive indvandringen, vidste vedkommende ikke hvor Danmark havde været. Kære ven, hun har ikke fået styr på ret meget, og slet ikke det der virkelig skal til for at Danmark igen kan blive et fredeligt og homogent land. Venstre har haft det svært med disse stramninger, mange venstrefolk vil helst være fri. Skal der igen blive fred i Danmark, skal der stemmes på Nye Borgerlige.

   Er det sandsynligt, at Danmark er tabt? Hvorfor har mange flere ikke lyst til, at bevarer det Danmark, vi kendte? Danmark er fanget i en spændetrøje. Vi har overladt vores suverænitet til bla. EU og menneskeret konventioner. Det bør være nationalstaterne, der skal regulerer befolkningssammensætningen, men sådan er det ikke. Disse landsskadelige konventioner bør opsiges omgående.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev. 

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *