Kà Mette?

”Hver so syntes jo bedst om sine grise”. Socialdemokraten Mads Fjendbo Madsen roser i et læserbrev socialdemokraten Statsminister Mette Frederiksen for hendes håndtering af Corona-pandamien. Håndteringen skal på sigt nok hjælpe, personligt mener jeg ikke, at det er den helt rigtige vej at gå. Der er lande, der med succes benytter sig af ”inddæmningsstrategien” Mette Frederiksen nøjes med ”afbødningsstrategien”. Smittekæden skal brydes hurtig og ikke som nu, hvor folk fra risiko områder stadigvæk vader rundt, som om intet var hændt dem. Mener du, at Mette gjorde det rigtige, ved i dagevis at accepterer strømmen af skiturister hjem til Danmark fra Østrigs værste coronazone? De kom i biler, busser og fly, uden, at de danske myndigheder løftede et øjenbryn. Mener du, at det er rigtigt, at lade flygtninge vandre ind i Danmark, som det er sket? Bare disse to svigt fra Mette Frederiksens side kan komme til at koste menneskeliv. Et land som Island advarede ellers imod smittefaren, længe før den danske regering vågnede op. Kan Mads Fjendbo Madsen nøjes med Statsministerens indsats?  Lad os nu se hvordan Mette Frederiksen økonomisk vil kompenserer alle de mennesker uden for det offentlige system som ikke har deres på det tørre. Her tænker jeg på virksomhedsejere og ansatte.

   I samme læserbrev kritisere Mads Fjendbo Madsen med rette De Radikale for Deres ageren i dette spørgsmål, men havde du forventet andet fra Morten Østergaards side? Socialdemokratiet er i den grad afhængige af de Radikales opbakning. Hvis ikke Morten Østergaard får det han forlanger, vælter han ganske enkelt regeringen. Radikale har sammen med SF og Enhedslisten lagt regeringen i benlås og forlanger den lukkede grænse, åben for strømmen af migranter, der med stor sandsynlighed er smittet med Corona. Venstres med den skabsradikale leder Jacob Ellemann, står klar i kulissen til at danne regering med de Radikale. Socialdemokratiet begår et gigantisk løftebrud, ved ikkke at føre en stram politik på flygtningeområdet. Godt nok var den tidligere regerings flygtninge politik en slap omgang. Men den Socialdemokratiske regering fører en direkte landsskadelig poltik på området.

   Mads Fjendbo Madsen du nævner i dit læserbrev at du pt. Er godt tilfreds med medlemsskabet hos Socialdemokratiet. Noget tyder på, at det ikke har været sådan tidligere. Det forstår jeg så udmærket. Det politiske stormvejr omkring klimaaftalen er en pinlig omgang. Og lige så snart Corona pandemien lægger sig vil de Radikale tåber, igen stå og forlange uopnåelige og ruinerende tiltag i energipolitikken.

   Når nu disse indgreb, er for at passe på danskerne og Danmark som det siges, så mangler jeg indgreb fra samme personkreds, når det drejer sig om invaderingen af personer, der sympatiserer med islamisk lovreligion, her mangler der virkelig handling. Denne invadering er langt farligere end Coronaen-pandamien.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 7870 Roslev.