Kære Kaj Madsen.

Hvor naiv kan man være. Der er religion, og så er der politisk religion. Altså den totalitære ideologi islam. Der er mange som dig. Den naive, den godtroende, ja man fristes til at sige den tossegode. Jer der konsekvent, altid tror på det bedste i mennesker. Og bliver ved med det, selv om naboens søn, der i øvrigt aldrig har gjort en kat fortræd, bliver stukket ned på åben gade en fredag aften på vej hjem fra en bytur. Beretningerne om hverdags terror står i kø, hos de fleste medier. Så er der alle vi andre, vi er mange, og vi bliver heldigvis flere og flere. Forstår du, Kaj. Det kan ikke blive ved, det kan og må ikke fortsætte. Det har intet med racisme eller diktatur at gøre, det kommer først, hvis islam får overtaget i Danmark. De seneste års lovstramninger, har stort set alle rod i islams indtog i Danmark. Det gælder tildækning forbuddet, bande pakker og love om særlig grov kriminalitet. Det er islam der strammer lovgivningen, netop fordi demokratiet udnyttes. Friheden som vi kendte den, udhules af den totalitære ideologi. Det er snart heller ikke muligt at købe fødevarer uden halal certifikat.

Heldigvis er der et spinkelt håb om, at Tesfaye og den socialdemokratiske regering sammen med resten af lederne i EU har set lyset, men jeg tvivler. Vi må ikke lukke flere af Erdogans frontløbere ind i Europa. Men du har ret i, at religion er noget forbandet noget. Især hvis det kommer syd fra som lovreligion, det ved du åbenbart ikke hvad betyder? Kære Kaj, Jeg vil anbefale dig ikke at pløje en masse aviser igennem, ej heller en søndag. Når du gør, som du skriver, er der med stor sandsynlighed den mulighed, at du ikke fatter en brik. Følg med fra dag til dag, der sker så meget ondt i verden begået af muslimerne.

Du og andre der har det afslappede forhold til religion er virkelig farlige personer. I har ikke set faren, på samme måde som op til anden verdenskrig, hvor et flertal ført an af de Radikale heller ikke ville indse faren. I bliver gud hjælpe mig ved med,at stemme på de gamle partier, der har ødelagt vores homogene land. Du kalder mig fremmedfjendsk. Du har ret,når det drejer sig om muslimerne,der vil leve efter islams lov religion. Du er simpelthen naiv.

Kærligste hilsner fra

Erik Mortensen Kybehuse 153 – 7870 Roslev.