Kan det nu passe?

Den 12. januar læste jeg i Skive Folkeblad, at avisen var blevet gjort opmærksom på, at en sti mellem Dalgas Allè og Skive Å var blevet belagt med asfalt i stedet for bulet slidt flisebelægning. Medens tilsvarende stier i området ikke var blevet renoveret. Når man læser artiklen, antydes der en vis undring, da den renoverede sti passerer byrådsmedlem Knud Bjerres hus. Er der politiker i Skive Kommune, der får særbehandling, spørger nogen sig selv? Det bliver selvfølgelig fra embedsmand og politiker blankt afvist.

   Jeg forstår godt, at der er folk, der kan få den tanke, at kender man èn som kender èn i Skive byråd/administration, kommer man foran i køen eller får en positiv særbehandling. Bare ved et hurtig tilbage blik, kan jeg da nævne episoder, der kan få tankerne ledt i samme retning.

  Tidligere Borgmester Per B. Jeppesen. Venstremanden/byrådsmedlem Arne Bisgaards privat økonomiske fordel ved, at få banket embedsmændene på plads. Det samme med Knud Bjerres diverse dispensationer. Borgmester Peder Chr. Kirkegaards modvilje mod at mødes med bestyrelsen for Limfjordens Hus. Hvor tidligere Borgmester venstremanden Jens J. Justesen er formand. Og ikke at forglemme, hvordan økonomiske puljer bliver fordelt primært blandt ledende medarbejder. Jo, jeg forstår godt, at mistanken om kammerateri blandt politiker/embedsmænd i Skive Kommune, kan strejfe borgerne i Skive kommunen.

   Når man læser videre i den pågældende artikel, skriger det til himlen, når venstremanden og formand for teknik- og miljøudvalget Jens Peder Hedevang endnu engang prøver, at forklare, at der bliver koordineret med bla. Skive Vand og Skive Fjernvarme, når der feks. skal lægges nyt asfalt. Når alle der læser Skive Folkeblad flere gange har kunnet læse, at det stik modsatte er sket, med det til følge, at Skive Kommune har helt unødvendige økonomiske udgifter.

   Når nu ikke Teknik og Miljø afdelingen i Skive Kommune, ikke selv kan finde ud af, hvor der i et område skal plantes/udskiftes træer, ændring af fortovsfliser fra 5 til 3 rækker. Sætte blomsterløg om efteråret, udtynding af beplantning osv. er det åbenbart en god idè at nedsætte en lokal arbejdsgruppe som i Dalgas. Et sådan tiltag skulle Kommunen så sørge for, at der var alle andre steder i kommunen.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 Vile 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *