Kan Skive kommune synke dybere?

Måske ikke, men det kan Venstremanden Peter Hahn.

I et læserbrev bragt i Skive Folkeblad den 1. maj fortæller jeg om en episode én af kommunens borger var udsat for. Svar fra en ansat ved kommunen ”Når du nu dør, så har du et par sko til kr. 15.000 til at stå i dit skab, til ingen nytte” En virkelig absurd mundtlig udtalelse/afgørelse.

Alle i byrådet snakker om menneskesyn, især byrådsmedlem for Venstre, Peter Hahn, han bruger denne vending igen og igen.

Følgende er ordret fra Peter Hans læserbrev få dage efter. Citat start – I Skive Folkeblad udtrykte den evige kritiske kritiker lørdag den 1. maj kritik af såvel undertegnede, sagsbehandler, forvaltningen, Venstre og byrådet i vor kommune – dermed fik vel nærmest alle >et hak i tuden<!

Den kritiske kritiker fremkom med påstande om et helt absurd menneskesyn i forbindelse med tildeling af et hjælpemiddel til en borger. Og jeg vil gerne slå helt fast, at vurderet livslængde ikke er en faktor i vurderingen af tildeling af et hjælpemiddel til en borger.

I forbindelse med indlægget anvendes en overskrift og i øvrigt udokumenterede påstande, der får mig til at tvivle på, om den kritiske kritiker vil Skive Kommune og vores borger det bedste. Jeg tror ikke på, at denne form for udskamning tjener vort mål om, at gøre vor kommune til et bedre sted at bo, leve og besøge. Citat slut.

Ja, jeg kunne blive ved med at citerer Peter Hahn for hans mening om mig, men fakta er, at også denne triste beretning om Skive Kommune er 100 % sandfærdig. Når jeg kommer med den ene dårlige oplevelse af Skive Kommunens styre, har jeg dokumentationen i orden. Men nu til sagens kerne, efter disse læserbreve, er Peter Hahn blevet kontaktet af den borger, det hele har drejet sig om. Vedkommende borger har overfor Peter Hahn bekræftet, at det jeg har skrevet, er den rene skære sandhed. Når nu noget sådant sker, forventer jeg, at Peter Hanh offentligt vil give mig en undskyldning for hans udokumenterede påstande, sker det mon? Nej, Peter Hahn er og bliver en poet (digter).

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige