Klubliv som middel mod ballade!

Nu vil Muhammed Taleb, fra Dalgas Allè i Skive, have fingrene ned i kommunekassen. Som om borgernes penge ikke har nok at gøre med andre opgaver til støtte for svage og ældre. Eller vil lokalpolitikerne endnu engang skære i svage og ældres rådighedsbeløb?

”Knive op knive ned knive i din mave, hvis vi ingen klubliv får så laver vi ballade” Er det sådan vi danskere skal behandles, af disse mennesker fra Mellemøsten? Som Muhammed Taleb skriver, 10 politimænd gør ingen forskel. Alt det ved vi fra lokalbetjent/lokalpolitiker Morten Enggaard, han har også kapituleret. Det er ikke fordi, at de ikke har et klubliv, men mere vil have mere. Tænk, at indrømme, hvis ikke snart klublivet åbner, vil det kun blive værre. Værre skal det forstås, at vi andre civilisererede mennesker skal passe endnu mere på? Disse unge kan og vil ikke indordne sig efter danske forhold, de skal nok selv bestemme, de føler sig som ofre og forfulgte. De skulle i stedet tage sig sammen, og takke for det liv de trods alt er blevet dem givet af danskerne, men utak er som bekendt verdens løn.

Muhammed udtaler, at han er klar til at bortvise dem fra klubben, hvis de ikke overholder reglerne. Gør han det, så bryder helvede jo igen løs i Skive by. Bare vi dog kunne bortvise de samme fra Danmark, hvis de ikke overholdt reglerne, men desværre går det ikke så let. Deres religion og traditioner får også skylden for Deres dårlige opførelse. Jeg kan forstå, at når de læser, at folk ikke kan lide Deres opførsel, vil de få mere blod på tanden, de må ikke kritiseres, men kunne blodet så bare nøjes med at komme fra Deres tænder og ikke fra uskyldige danskere. Meget af det som Muhammed Taleb ønsker sig af samfundskassen, burde være noget frivillige og forældrene selv skulle kunne klare.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige