Krabbeshus.

K

Som tidligere byrådsmedlem i Skive Kommune, er det min helt klare opfattelse, at Skive Kommune i gennem årerne har haft lejeudgifter der bare sagde ”spar 2” til det hele. Flere af aftalerne stammer fra de glade Per B. Jeppesens tider som Borgmester. Derfor ville vi i Økonomiudvalget også undersøge, om det kunnebetale sig, at ændre på noget. Det viste sig hurtigt, at det kunne betale sig. Krabbeshus var ingen undtagelse. Derfor er der sket opsigelser,genforhandlinger af leje aftalerne eller flytning til Kommunens egne matrikler.

Af skadebliver man klog, men sjælden rig. Nu ser det ud til at Skive Kommune vil fortsætte med lejemålet hos Kaj Ove Madsen i de næste 10 år. I de første 20 årer der ca. blevet brugt i mellem 70 – 90 millioner kroner til huslejer på forskellige adresser, tilhørende Kaj Ove Madsen. Og her taler jeg kun om delejeaftaler, der omhandler Krabbeshus. Ulempen i forhold til nybyggeri er/var -høj husleje og dyrere i drift. Men, nybyggeri blev det af en mærkelig grundikke noget til. Hele dette område har igennem mange år haft en omtumlettilværelse. Men, hvorfor sprang Skive Kommune i 1996 egentlig fra en godløsning, der næsten var forhandlet på plads? Bygningerne som i dag bruges af daginstitutionen Hedemarken. På det tidspunkt var der også en socialdemokratisk Borgmester.

   At disse elever med autisme ikke skal have,på samme måde som andre, det bedste der kan findes, hersker der for mig ingentvivl om. Men jeg tillader mig, at sætte spørgsmålstegn ved de politiskebeslutninger der er blevet truffet i gennem tiden. Og hvorfor det endte med kommunal accept af den, for mig kæmpe store husleje. At der nu vil kunne giveset nedslag i huslejen på kr. 600.000,00 pr. år, taler jo for sig selv.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile -7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *