Kunne 2. verdenskrig være undgået?

Skive Folkeblads chefredaktør Ole Dall skrev i sin leder fredag den 19. juli med overskriften ”Tysk helt der forsøgte at stoppe Hitler”. Som det fremgår lykkedes det desværre ikke for den tyske officer Stauffenberg at dræbe Hitler, og dermed med stor sandsynlighed, at stoppe 2. verdenskrig allerede i juli måned 1944.

Men allerede i 1923 kunne der, med stor sandsynlighed, været sat en stopper for Hitlers onde tanker. Han kunne ved en domstol være blevet landsforvist, dette skete desværre ikke. I stedet fik han en meget mild dom, fordi de der skulle dømme ham var nazivenlige.

   Nu tilbage til 2019, hvad ser jeg i dag? Jeg ser mennesker, der ikke burde være her. Mennesker der efter alle kunstens regler, er blevet dømt/bedt om at forlade Danmark. Mange af disse mennesker vil ikke Danmark, som det er indrettet i dag. De vil have Deres egen ondskabsfulde religion indført. Hvem holder i dag hånden over disse mennesker? Det er der mange der gør. Det radikale parti er nok dem der fører an med SF og enhedslisten lige efter, og ikke at forglemme alle ”venligboerne” alle indvandrevenlige. Hvad vil fremtiden for danskerne i Deres eget land bringe? Jeg har mine bange anelser.

    PS. Flere partier mf. kritiserer partiet Nye Borgerlige for deres ultimative krav. Hvorfor hører vi så ikke når man feks. kan konstaterer, at partiet Venstre åbenbar også har ultimative krav. Venstre vil ikke være med til totalt asylstop, de vil heller ikke være med til, at udlændinge skal sendes hjem efter første dom, og de ønsker heller ikke en regel om at udlændinge, som opholder sig i Danmark skal kunne forsørge sig selv. Noget af dette vil kræve, at der skal brydes med internationale aftaler. På et tidspunkt skal der brydes med sådanne regler for at rede Danmark.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *