Landsskadeligt parti.

 Det Radikale Venstre. Landsskadeligt, fordi dette parti ikke på nogen måde vil se den fare, der er ved, at muslimer bosætter sig i Danmark. Muslimerne i Danmark er roden til alt det onde, der venter os danskere. I Danmark er der allerede områder hvor etniske danskere bliver behandlet/forfulgt af muslimerne, på samme måde som kristne bliver forfulgt af muslimerne i Mellemøsten.

   Det påstås, at De Radikal i øjeblikket har ”vinden i ryggen”, det har de før haft. Morten Østergaard viderefører elegant De Radikales politik. Morten Østergaard gør over for muslimerne, som De Radikale gjorde overfor Hitler og nazismen. Her tilnærmede partiet sig det stadigt mere magtfulde Tyskland. Forsvar af Danmark har dette parti historisk set heller ikke gjort noget ud af. De har ønsket, at Danmark skulle være neutral og militærudgifterne reduceres.

   Jeg er sikker på, havde Stram Kurs, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige været tilstede, op til og under 2. verdenskrig, ville De Radikale også havde kaldt disse partier for fremmedfjendske, fordi de helt afgjort ville have kæmpet mod nazisterne, modsat de Radikale. Morten Østergaard er den nye radikale P. Munch. Vil han, på samme måde som P. Munch også blive udråbt som landsforræder? Det vil tiden vise, men det tegner allerede nu til, at han bliver nomineret.

  Det som Morten Østergaard kalder symbolpolitik overfor muslimerne, er langt fra noget pjat. Smykkeloven, burkaforbuddet, Lindholm, og håndtrykket er en tvungen nødvendighed, fordi vi følger ubrugelige konventioner. Håndtrykket er blevet værdikamp i Europa. Nægter en person, der beder om dansk statsborgerskab, at give dette håndtryk, har de ikke noget at gøre her i Danmark. Håndtrykket er udtryk for en tillidsgestus, hvor man ved, at man møder et andet menneske med tillid. 

  Regeringen og dens støttepartier nedsætter en kommission, som skal undersøge Inger Støjbergs rolle i sagen om barnebrudene. Var der nogen der sagde symbolpolitik og tidsspilde? I stedet skulle der bages en kage så man kunne fejre, at ved det der skete i denne sag, blev mindreårige piger skilt fra deres gamle mænd, som de var blevet tvangsgift med. Det er ikke noget De Radikale interesserer sig for. En aldersforskel mellem mænd og kvinder på 16 år er ikke noget der tænkes over når personerne er feks. 35 – 60 år. Når der er tale om en pige der kun er 14 eller 16 år, tangerer det efter min menig pædofili. Er det så noget, der fremadrettet, vil blive accepteret af Børnenes Statsminister Mette Frederiksen? For den regering er i lommen på De Radikale og Deres ligesindede.

   Sidste nyt fra Socialdemokraterne! De ønsker at mange flere flygtninge skal blive i Danmark. Stik imod hvad der er brug for, nemlig som minimum Remigration (men helst repatriering) Mette Frederiksen og hendes slæng har fyldt de danske borgere med løgn. I stedet for stram udlændingepolitik og velfærd, spises vi af med yderligere befolkningsudskiftning og skattestigninger.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *