Lars Løkke Rasmussens erkendelse-nytårstale.

Ja, det måtte jo komme, det som vi er mange, der havde forudset i de sidste snart 40 år. Nemlig det, at Danmark i dag næste har en halv million mennesker med ikke vestlig baggrund. ”Men, vi kan ikke rulle tiden tilbage” udtaler vores Statsminister fra det, for Danmark ødelæggende parti Venstre ” Vi står, hvor vi står. Vi må tage den herfra. Finde sammen – og finde ud af det sammen. Både gamle og ny danskere” fortsætter Lars Løkke. Da Statsministeren gik i gymnasiet, var der ”kun” 50.000 med ikke vestlig baggrund. Havde Statsministeren og mange flere dengang lytte til Mogens Glistrup, havde det danske folk i dag haft en lysere fremtid, end det de gamle partier i dag kan tilbyde os danskere. Når vi taler om, ikke vestlige indvandre, så er det muslimerne og deres levevis/religion, der er det største problem. Statsministeren må da vide, at befolkningen i Danmark med den nuværende politik bliver ved med at ændre sig, så den ikke-vestlige, især muslimske, andel bliver større?

   Men, nu skal vi alle samme være med til at rette op på den fejlslagende politik. Men, skal det være med nogen fra de gamle partier, der skal stå i spidsen for dette? Nej, ikke efter min mening. De har ødelagt nok for det danske folk. Der skal desværre en helt anden og håndfast politik til for at rette op på de enorme skader, de gamle partier har forvoldt Danmark. Personer fra bla.  partiet De Nye Borglige, er et godt bud for at rette op på den store skade. Forbedring af miljøet globalt er fuldstændig ligegyldig, hvis ikke Danmark og resten af verden får styr på muslimernes indtog. Selv i Skive Kommune har de nu lige lavet et knæfald for denne religion, uden nogen politiker har nævnt det med et ord.

  At så, Lars Løkke Rasmussen også i sin nytårstale forklarede, at der skulle rettes på sundhedsområdet, er endnu en indrømmelse af de store fra hans side. Han var om nogen arkitekten til det sundhedsområde der nu har spillet fallit.

Ytringsfriheden længe leve.

GODT NYTÅR.

Erik Mortensen – Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *