Marcus Knuth og Ole Dall.

Det er ikke fordi, at de efter min viden har noget tilfælles, men fordi mit læserbrev i dagens avis omhandler dem begge.

Først Marcus Knuth. Hatten af for denne mand, han forlader nu partiet Venstre, fordi han åbenbart har indset, at dette parti ikke vil Danmark. Den nye formand for Venstre Jakob Ellemann-Jensen har tydeliggjort, at han ikke ønsker, at gøre noget for at redde Danmark for muslimsk indflydelse. Venstres værdi- og udlændingepolitik er langtfra til fordel for Danmark og danskerne. Hvis man tager hatten af for Marcus Knuth, så skal hatten absolut på, når det drejer sig Inger Støjberg. Hun kan råbe og skrige om sine grundholdninger, der til forveksling ligner det, man høre fra Stram Kurs, men ingen i Venstre vil lytte til dette mere. Inger Støjberg burde følge Marcus Knut, væk fra Venstre. Venstre ved man nu hvor man har, det har jeg vidst længe, hvis man bare har fulgt lidt med i politik, nemlig, et parti der ikke vil love danskerne, at de på sigt ikke får love og regler, der er inspireret af den ondskabsfulde religion Islam.

   Ole Dall er endnu engang kommet med opfordringer til Skive kommunes befolkninger om at handle lokalt, meget sympatisk, men hvorfor går Ole Dall ikke direkte i kødet på den langt største indkøber i Skive kommune, nemlig selve Skive kommune? Som chefredaktør for Skive Folkeblad, er det bestemt ikke noget forgjort i at nævne/undersøge årsagen til Skive kommunes modvilje i, at handle lokalt. Det kunne der helt afgjort blive en god artikel ud af, men det ønsker avisen ikke.  Med den viden jeg har inden for netop dette område er årsagen, viljen. Et eksempel. Lige fornyligt overtog Skive kommune indkøbet at vinterbelysningen. I første omgang var det et lokalt firma, der kunne får ordren, men det ønskede kommunen ikke, så de ønskede en ny budrunde. Var det fordi de ikke ville købe lokalt? Ja, for de havde alle mulighederne for, at støtte et lokalt firma, men ville ikke. Personligt har jeg i gennem årene også mærket en modvilje i, at købe hos det firma, som jeg i dag står i spidsen for. Måske er min kritik af kommunen og dens gøren og laden årsag dertil? Heldigvis har jeg aldrig nogen sinde været økonomisk afhængig af en sådan politisk dårligdom, men lad de mennesker i Skive kommune der er sunket så dybt leve med det.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev.