Modbydelig administration

Jagten på kommunens svageste borgere forsætter. Det er meget usmageligt når Skive Kommune med et, fjerner Jørgen Knudsens muligheder for en tålelig tilværelse med den begrundelse, at han til dato er blevet tildelt for mange ydelser.

Jørgen der trods et omfattende handicap, har livsmod og entreprenørskab. Et stort forbillede for andre i samme situation. Det er Skive Kommune godt og grundig i gang med at fjerne, fordi man vil være mere stringent. Og hvorfor så det om man må spørge? Hvorfor skal Skive Kommune på socialpolitikken altid tage udgangspunkt i laveste fællesnævner? Man ønsker ikke at støtte kommunens handikappede til at have mulighed for en aktiv tilværelse.

Goska Rasmussen er stolt over kommunens lave ledighedstal. Nu har vi et eksempel på en mand, ovenikøbet med et omfattende handicap der har gjort en forskel og stadig gør det, og hvad hjælper det så. Spørgsmålet er om Goska Rasmussen og kollegaerne i byrådet ville være tilfredse med den afgørelse Jørgen står over for, hvis de selv stod i samme situation?

Det er ikke de samme standarder der gør sig gældende i kommunens politik, når det gælder BIG BLUE og GreenLab. Og fine museer til gammelt ragelse, kan der nemt findes midler til. Den radikale kustode, Bent Dyrberg rager til sig og sine. Kultur i lange baner, men ikke for de handikappede, de må blive hjemme.

Kommunens politikere burde i stedet, bede embedsmændene stramme op og være mere stringente i forvaltningens løsslupne forhold til nyansættelser. Der er alt for mange ansatte til at lede efter nålen i høstakken, i stedet for at bruge ressourcerne på borgerne.

I ikke mindre end 3 år har Jørgen Knudsen nu sat i gabestokken på Skive Kommune. Nu må borgmesteren kalde til fornuft, så Jørgen og flere af kommunens borgere i samme situation, der har brug for hjælp i hverdagen, kan sove godt og trygt om natten.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige Skive