Muslimsk land indfører Sharia.

Det lille land Brunei har nu også indført den ondskabsfulde sharia lovgivning. En lovgivning der bla. indeholder stening, til døden indtræffer sig. For noget der her i landet indtil videre heldigvis, ikke betragtes som strafbart. Nemlig homoseksuel sex, sex uden for ægteskabet osv. Det er en udvikling, der blandt normale mennesker bliver fordømt. Danske muslimer, har de taget afstand fra denne verdens udvikling? Er der fra muslimerne i Danmark planlagt demonstrationer mod denne verdens udvikling?

Eller er der fra de naive politikere i Danmark, feks. de Radikale, SF’ere, de lige så naive Venligboer eller hvad med det lokale medlem af enhedslisten Jørgen Kjærside, planlagt noget til fordømmelse af muslimernes religion/sharia? Nej, for i øjeblikket har de så travlt med at arrangere et festligt indslag – en folkefest som et modspil til en person, Rasmus Paludan, der om nogen siger sandheden om muslimerne, sandheden er jo som bekendt ilde hørt. Når de muslimske protester udebliver, hænger det sikkert sammen med, at muslimer ikke kan tage afstand fra sharia. Dermed kunne de blive beskyldt for at forkaste islam- de ville derved blive frafaldne.

Muslimerne i bla. Danmark, venter bare stille og roligt på, at det bliver Deres tur. Og man må da sige, at de har vinden i ryggen. Venter der Danmark om mange år en grusom, ond og umenneskelig lovgivning?

”Nogle gange ser man først det værdifulde i noget, når man mister det. Lad os ikke begå den fejl nu. For hvis vi først taber Danmark, så kommer det aldrig nogensinde tilbage”

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile – 7870 Roslev.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *