Nogle oplysninger er fra Amnesty International

Socialdemokraterne med Dan Jørgensen i spidsen, taler med to tunger. Han var utilfreds med, at Inger Støjberg ikke havde gjort nok for at stoppe seksuelt samkvemmet mellem ældre muslimske mænd og pigebørn.  Nu falder de hende så i ryggen, sammen med andre partier, men ikke Nye Borgerlige, der har støttet Inger Støjberg hele vejen.

Kan vi takke de røde vælgere for, at der nu skal bruges ca. 100 millioner kr. på en rigsret mod Inger Støjberg? Ja, for havde blå blok beholdt regeringsmagten, var denne sag aldrig kommet så langt, den var egentligt arkiveret. Men så kom det røde flertal, de lugtede ”blod” ned med nakken skulle Inger Støjberg. Dette ønske havde hendes eget parti sikkert også, så de opfordrede til en rigsret mod hende. Stort set som det eneste parti i folketinget, støttede Nye Borgerlige Inger Støjberg. Langt de fleste vælgere, incl. røde, kunne heller ikke se grunden til, at der skulle nedsættes en rigsret. For, hvem ønskede ikke, at adskille gamle mænd fra deres tvangs gifte kone på feks. 14 år? Men nu var det for sent. De røde vælgere ligger som de har redt. 

   Barnebrud/mor- Hvert år føder ca. syv millioner piger under 18 år et barn. Af dem er to millioner under 14 år. Faktisk giftes hvert tredje pige i udviklingslandene væk, inden hun bliver voksen. Det er ikke noget, pigerne selv vælger. Der er pigebørn, der bliver gift som seksårig. De bestemmer ikke over deres egen krop. Den mest almindelige dødsårsag blandt 14 – 19 årige piger i udviklingslandene, er komplikationer ved graviditet og fødsel. Mange af disse barnebrude bliver fysisk mærket for livet, fordi en pigekrop ikke altid er klar til at gennemgå en graviditet. Konservative og religiøse kræfter står stadigvæk i vejen for fremskridt.  Det er på denne fløj, at der ses et formørket kvinde- og kønssyn. Kvinder i bla. muslimske kredse har ringere status, rettigheder og muligheder.

Barneægteskaber betyder for pigerne, typisk også afbrudt skolegang manglende uddannelse, tidlig graviditet og dårlig fremtidsudsigter.

   Når nu denne rigsret med vold og magt skal gennemføres, betyder det så, at man i Danmark ikke ønsker, at lave love for dette ækle, der omhandler barnebrude blandt indvandre/flygtninge? Hvad skyldes dette? Er det fordi et flertal i Danmark stadigvæk ønsker sig et multikulturelt samfund og ikke vil tilbage til et godt homogent samfund som vi havde.

Erik Mortensen, Spidskandidat for Nye Borgerlige, Skive