Claus Oxfeldt.

Claus Oxfeldt, forbundsformand for politiforbundet i Danmark, er endnu engang ude med hans politiske holdninger. Med hans udtalelser/holdninger får han aldrig brug for politibeskyttelse. Nu fremturer han igen mod den ret, som vi i Danmark har til, at ytre os. Han foreslår, at personer der er i deres gode ret til at ytre sig, at den ret skal indskrænkes. Er det ikke noget med, at Claus Oxfeldt har en diplomuddannelse i ledelse? Hvis ja, så undre hans udtalelser mig endnu mere. Ønsker han, at der i Danmark indføres kinesiske og Nord Koreanske tilstande? Her går han igen muslimernes ærinde. Han burde om nogen erkende, at det danske politi ikke mere magter opgaven med, at holde ro og orden i Danmark. Når, nu det desværre er en kendsgerning, burde han om nogen foreslå, at politiet skal have hjælp af et mandskab, der kan klare opgaven, hvis vi endnu engang ikke skal lave et knæfald for de muslimer, der opholder sig i landet? så er dette desværre en nødvendighed. Det er den udvikling, der er en kendsgerning, en udvikling, som et flertal af dansker har ønsket. Vælgerne har i hvert tilfælde stemt på partier, der ikke har gjort noget for at stoppe denne udvikling.

  I stedet for, at give ytringsfriheden skylden for det store forbrug af politi ressourcer, burde Claus Oxfeldt om nogen sørge for, at de muslimer der ikke vil demokratiets spilleregler, blev anholdt og spæret inde, men nej, det kunne han ikke finde på, at foreslå. Jeg forstår ikke, at der kan være tvivl om, at de 100 mill kr. der efter sigende er brugt i år, for at beskytte politiker i Danmark, ikke er en nødvendighed. Når nu venstreorienterede personer skriver om de 100 mill. Kr., fremlægges det som om, at det bare er én enkelt person, der har kostet det, og det er ikke rigtigt. Videre siger de samme personer ” pengene kunne være brugt bedre” Ja, og de 50 milliarder kr. der årligt bliver brugt på primært muslimske indvandre, kunne også være brugt meget bedre, bare der dog havde været ført en anden politik for år tilbage.

   Det er ikke første gang, at jeg offentligt kritiserer det danske politi. Jeg har gjort det bla. I forbindelse med voldtægtssager foregået i Skive, samt politiets håbløse ageren overfor lokale muslimer. Det har åbenbart en konsekvens, at have en mening om tingene. Det oplever jeg personligt både hos politiet, medierne og kommunen. Disse triste oplevelser fra myndigheds personer der ikke evner, at være professionel i deres offentlige job, får ikke mig til, at stoppe mine ytringer, tværtimod.

Erik Mortensen

Kybehuse 153 – Vile 7870 Roslev.  

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *